Radecki a jak to ma niby wyglądać czyli my akcjonariusze jago co z nami sie stanie ?\
przeliczą nam na storma czy jak elektrim wywalą z giełdy i kasa poszła w las?
jak to ma być?
gdyby była tragedia to faktycznie kurs już by krązył wokół 1 PLN
a tak pomimo ciągłych słabych informacji oraz złego rynku spółka trzyma się jako tako tzn nie ma dynamicznyh zjazdów w dół
wg mnie można po trochu dobierać
a z tym elektrimem to zapomnij bo to odgrzewany kotlet i nikt nie bierze tego na poważnie
Cóż, zmieniłem zdanie, niczym nasz kandydat, warto wejść, jeśli nie ma emisji, znaczy dadzą radę bez rozproszenia akcjonariatu zrealizować przychody na poziomie 40 baniek, przy kapitalizacji ok 10ciu, zatem nie wejść to grzech, nie wskazywałbym na 1,5 czy 1, a raczej poczekał na przychody i wyniki, wówczas będzie można określić faktyczną cenę docelową, pewnie bliższą 5ce niż 1.
tak to wszyscy wiedzą wszystko ale gówno tak naprawdę wiecie bo pytam tyle razy o ten storm i jak ma to niby wyglądac albo przynajmniej powinno
..a wy nic tylko potraficie 3 zł 1 zł i inne pierdoły pisać
mam dosc tego forum jest ono najbardziej mylne w podejmowaniu decyzji a irki i inni to do knf-u za pisanie ,,bankrut,,
zgłosimy ja to lubię //... podpier..... frajerów
ja osobiście dokupuje powoli wydaje się że najgorsze (niesprzyjająca pgoda i dynamiczne pozyskiwanie nowych klientów na małych marxach ) Spółka ma za sobą
wg do końca wakacji cena 2 PLN - sprzedaż w ceurfurze podobno idzie zgodnie z planem i uda sie na tym zarobić ( szacunek około 1 mln zł do końca 2010r.)