Lokaty Budowlane, notowana na NewConnect firma developersko-budowlana, powołała spółkę zależną – Lokaty Budowlane Sp. z o.o. Ma to być spółka celowa do zrealizowania i zarządzania kolejną inwestycją, którą notowana na NC spółka chce pozyskać jeszcze w tym roku. Stworzenie sprawnej grupy kapitałowej jest obok szybkiego debiutu na GPW jednym ze strategicznych celów Spółki.
W powołanej spółce zależnej 1 proc. udziałów mają Lokaty Budowlane S.A., zaś 99 proc. inna spółka zależna – Wygrajkonkurs.pl Sp. z o.o. – Obok optymalizacji podatkowej, chcemy osiągnąć jak największą transparentność naszych działań – mówi Marek Kwiatkowski, prezes Lokaty Budowlane S.A. – Kolejna inwestycja budowlana, jaką chcemy pozyskać jeszcze w tym roku będzie realizowana już w spółce celowej, którą właśnie powołaliśmy – dodaje Kwiatkowski.
(......)
Sam jesteś piramida, a raczej piramidialny idiota.... Tu się rodzi coś dużego, a wszyscy tylko oglądają, zamiast wejść na pokład. Do 1 zeta raptem akcje za niecałe 20k do odebrania... Nie mówiąc już o tym, że wycena fundamentalna jest na dużo wyższym poziomie.
Kolejny zbieracz. Tak trzymać! Ja też zbieram co miesiąc trochę akcji. A teraz jak cena spadła poniżej 1 złotego, to jest dopiero fajnie. Pieniądze leżą na ulicy. Wystarczy się po nie tylko schylić.:)
Wycena 3 pln, a cena akcji po zdołowaniu 0,90 pln!!!!!!!!!!!!!
Śmiech !!!!!!
Tutaj będzie jazda jak na Ekiosku i Marketeo!!!!!!
Tylko na Lokatach jest to rzeczywisty biznes na nie wirtualny!!!!!!!!!!!!!
Dnia 2010-07-21 o godz. 11:12 ~w górę!! napisał(a):
> Wycena 3 pln, a cena akcji po zdołowaniu 0,90
> pln!!!!!!!!!!!!!
Śmiech !!!!!!
Tutaj będzie jazda jak na
> Ekiosku i Marketeo!!!!!!
Tylko na Lokatach jest to
> rzeczywisty biznes na nie wirtualny!!!!!!!!!!!!!
Sprzedałem to badźiewie , sprzedałem to badźiewie ... Hura hura hura