• PRAWDA Autor: goolob [83.30.92.*]
    przewidywany kurs 0.4 kupno sprzed. 05 na teraz teraz chcą sprzedać 0.07 ktoś kto niewie co kupuje kupi może być wachnięcie zaznaczam tam są miliony na ukrytych niema szans żeby przebiło 0.9 .jeżeli zaznaczam super ale to super info no niewiem połonczenie z orbisem czy loty na marsa .to jest śmieć ma360 mln akcj nawet sprzedając po 0.01 to majątek zakładowy jest żaden jakichś tam 10 czy więcej biur. 5mln obr. a 100tyś zysku ..toż ten śmieć niema majątku żadnego.chcą sprzedać za 0.07 frajerom to wogule niema żadnej wartości ludzie
  • Re: PRAWDA Autor: goolob [83.30.92.*]
    cwaniaczek kupił 3tyś akcj za 0.07 na podpuche zapłacił 210zł ajest napewno załadowany po pachy na ukrytych. ludzie niedajcie się
  • Re: PRAWDA Autor: ~kolo [89.229.151.*]
    kolego wyluzuj, przemawia przez ciebie lament małego dziecka, któremu ktos zabrał zabawki ( to ryzyko giełdowe ) i jezeli wtopiłeś to mniej pretensję tylko do siebie samego i zachowaj się normalnie jak dorosły. Kolego są wakacje, wyjedź gdzieś i zapomnij na jakis czas o giełdzie.Partowicz robi co chce z tą spółką, warto ją trzymać, bo w niedługim czasie można spodziewać się wzrostów, on na niej na bank nie straci, ani jej nie spławi, bo jest za "ważna" dla niego.Nara i luzik.
  • Re: PRAWDA Autor: ~asdzxa [81.190.27.*]
    ktoś zapomina o fly.pl
    pozatym teraz to nie w biurach się sprzedaje tylko w internevcie.
    portale internetowe to potęga, a fly.pl to ogólnopolskie znany portal nawet w payback-u.
    Rok jest ciężki więc ludzie bedą szukać tańszych wycieczek, a kazdy wie ze w necie jest najtaniej. Ja czekam na 3=III dobry kwartał
  • Re: PRAWDA Autor: ~ja [89.77.158.*]
    Masz rację, że Patrowicz na Urlopach nie straci. On nawet przy 2 gr jest 100% do przodu. Stracili głupcy, którzy mu uwierzyli a stracą jeszcze więcej.
  • Re: PRAWDA Autor: goolob [83.30.92.*]
    drobny akcjonariusz urlopypl dowieccie się ile jest w koszyku na parkiecie więc 60.000 000 ,przeliteruje sześdzieśąt milionuw. jeden z rekorduw żeby mieć pakiet kontrolny lub żeby ktoś chciał wykupić .to jest itak mało 290mln mają patrowicze. zresztą jak by kiedyś poszło do gury oczywiście nie w tym roku to patrowiczom by nie przeszkadzało żucić tam troche na rynek śmiecia.oczywiście niemającej żadnej wartości. te ich papierki żadnych dywident nobo jak tak na zdrowy chłopski rozum podzielić te 100tyś złoty a może przeliterować.papierek UWAGA czasami ale to tylko czasami nadaje się podspekułe nobo sami widzicie kupili ten portal no ico pstro.jeden dzień obrut 6mln i tak jest 0.07
  • Re: PRAWDA Autor: ~mmm [83.30.70.*]
    360mln*0.02=7400000 zł.patrowicz to prawdziwy geniusz
  • Re: PRAWDA Autor: ~marzyciel [83.30.70.*]
    ile kosztuje papier toaletowy...ile kosztują marzenia...ile kosztuje cierpliwość...
  • Re: PRAWDA Autor: ~mmm [83.30.70.*]
    patrowicz na prezydenta polski przebił ministra grada .TAK siĘ ROBI PIENIĄDZE
  • Re: PRAWDA Autor: ~armia [83.30.70.*]
    mariusz patrowicz na prezydenta polski
  • Re: PRAWDA Autor: ~tomek [83.30.70.*]
    patrowicz na prezydenta 4 RP geniusz finansjery'' .PS .kiedy oddasz mi moje pieniądze skurwysynie??
  • Re: PRAWDA Autor: ~ja [77.253.173.*]
    Ciekawe kiedy ten importer starego rtv będzie na liscie 10 najbogatszych osób w Polsce...za przewalanie papiera między słupami i ubieraniu przy okazji naiwnych.Niezłe te jego "spółeczki".
[x]
URLOPYPL 0,00% 0,02 2013-12-09 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.