• never ending story... Autor: ~MechaGodzilla [83.14.101.*]
    czyli gppi. Ile będziecie czekać na wzrost na kartoflu?.. Aż do bankructwa tej wydmuchy?.. Nie, nie - krzykna naganiacze... Wzrosty czają się tuż za węgłem...jeszcze tylko miesiąc, tydzień....
  • Re: never ending story... Autor: ~jazzy [195.150.61.*]
    Ale o czym ty mówisz.... przeciez wzrosło 50% w ciagu miesiąca. Wiem że jesteś chytry od kiedy uwaliłes na FF i dla CIebie jak nie wzrost 200% to spółka się kisi.

Pozdrawiam,

p.s.: w końcu pod normalnym nickiem zawitałes.
  • Re: never ending story... Autor: ~MechaGodzilla [83.14.101.*]
    zawsze jestem pod swoim nickiem. Wzrost?.. Przecież już wieszczyliście 5 zetów, a 3.5 to miało być minimum...

Na początku czerwca kurs wynosił 1.45. Gdzie jest więc ten 50% wzrost?.. Rozumiem, że chcecie wyjść z tej inwestycji, ale naganiać tak na bezczela...
  • Re: never ending story... Autor: ~przyjaciel Muchy [188.33.36.*]
    gościu ja cię bardzo proszę ty się nie ośmieszaj, bo większego "geniusza" inwestycyjnego to nie ma na świecie całym :) a kto cię posłuchał to w najlepszym razie nie zarobił na GPPI a w najgorszym jest w plecy jakieś 90% kapitału jak choć by na Veno, zresztą wg. ciebie Gppi to już jest bankrutem od jakiegoś roku co zresztą świetnie widać po wynikach i cenie akcji. Ja ci kiedyś już radziłem żebyś zajął się pasieniem gęsi bo z sakami sobie rady nie dasz i na chwile obecną to podtrzymuje.
  • Re: never ending story... Autor: ~MechaGodzilla [83.14.101.*]
    ty naganiaczu mocno tkwisz w przeszłości... co widać chociazby po umoczeniu w kartoflu...
  • Re: never ending story... Autor: ~przyjaciel Muchy [188.33.36.*]
    a mówiłem ci Mucha kupuj bo taniej nie będzie, taki ze mnie naganiacz, a dla twojej informacji akcji już nie mam i jestem mocno zadowolony tak na 65%, a ty szczekasz dalej i kto z nas dwóch jest naganiaczem co? :)
  • Re: never ending story... Autor: ~Misterious [87.96.92.*]
    nie masz akcji, ale nie możesz przestać naganiać?.. Jeśli miałeś akcje, i wyszedłem teraz, to przy tych mizernych obrotach jesteś typowy kartoflany inwestor za parę zet. Mucha to dobra ksywa właśnie dla ciebie, bo grasz właśnie w wadze muszej :)))
  • Re: never ending story... Autor: ~Maxi [87.96.104.*]
    naganiacze nie mogą pogodzić się ze stratami. Ale chyba już ktoś coś wie o kiepskkiej przyszłości GPPI. Może gdzieś pojawiły się info o zemście Mewy?
  • Re: never ending story... Autor: ~ręce opadają [89.75.184.*]
    .W angielskim Mecha też z pewnością mocny jesteś.Pozwól że napisze bahaha ,amatorze
[x]
FIGENE 3,83% 0,49 2024-06-03 16:31:13
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.