co cię z tej spólki dyscyplinarnie zwolnili ? przypuszczam że tak . idź już chłopie na inne forum bo nudny jesteś my bez ciebie sobie tu poradzimy,
z innej beczki co sądzicie o lugu niby zyski obiecują i ecm-ie ? niedawne zmiany właścicielskie ?
jak zarobią w 2010 np 700k to daje PE- 20 przy cenie 4 zł
30 przy 6 zł ja taki wskaźnik akceptuje w gorsze wskaźnikowo firmy wchodziłem ( niektóre pe brak lub pbv 3-5 ) i w większości się zarobiło. giełda jak żaglówka pływa w różne strony i kursy muszą się zmieniać nie pamiętasz JWC ? cena ok 90 zł wojciechowski sprzedawał wtedy również prywatne akcje a teraz nawet po 15 zł wywala choć z głodu nie umiera, i nikt się nie zastanawiał iż firmę wyceniali 10-krotnie więcej na kilka mld niż roczne przychody nie mówiac o zysku, a czy byla warta dziś każdy powie że nie
na polnocy moze byc podobnie
ale zycze byś zarobil tylko ja jakos tego nie widzę
obroty marne i co z tego ze jest skup za 1,5 mln
to tylko taka zacheta by ubrac po 4zl
faktycznie antybankierowi przydałby sie lekarz bo w ogole merytorycznie niegda. Chyba jest mocno sfrustrowany bo albo za tanio sprzedal albo ludzi sie ze odkupi :-) albo rzeczywiscie zostal wywalony ze spolki i teraz smuci i smuci na tym forum. Smucil jak kurs byl po 1 zł ze spadnie na 10gr. Smuci jak byl kurs 2 zl i myslal ze bedzie po 1 zeta, smucil przy 3 zeta ze bedzie 1,5. I jak kurs bedzie po 12 zl to bedzie pisal ze ma byc kurs 8 zł. itd...
Ja dokupuje i jestem zadowolony bo wiem ze bedzie roslo.