jeszcze raz powtarzam zostawcie amli w spokoju,odkuoujcie od tumanow poizej 3zl/ci biznezmeni niejeden raz zobacza ampli na widlach po 5-6zl.nie wiedza co maja.niech spojrza w wyniki i fundamenty.wg mnie spekula sztucznie zaniza.aby sie nabrac.ale niestety nie ma obrotow.oddaja wyjatkowe tumany.pozdro
drogi igorze napisz merytorycznie jakis powod aby teraz sprzedawac ampli.jesli to zrobisz to nie jestes inwestorem tylko zwyklym glupkiem.ampli sie pieknie zreformowalo/ograniczylo koszty i liczbe hurtowni .tak sie robi w kryzysie. 6 hurtowni na pld.polski daje prawie 100mln przychodu.mimo kryzysu spola praktycznie caly czas jest na plusie.nie bylo dodruku akcji.spolka zapowiada dalsza poprawe wynikow.szkopul w tym ze ta spolke uwielbia spekula i strasznie rzuca.ja na aampli zawsze zarobilem. i teraz bedzie to samo.ta cena to dla mnie silne kupuj.co tez czynie.pozdro
Znalazłem lepsze gówno.
Trzeba zadzwonć do Ampli, czy u nich wszystko ok., bo szmatę na kiju zwalą poniżej ceny kawalerki w Warszawie. Kupią tą firmę za parę złotych.
do cetnego-''z glupkami sie nie dyskutuje przed glupkami trzeba sie bronic''-wojciech cejrowski.nie zdazyl gosciu sprzedac po 7.5 a teraz nagania po 1,5.polaczenie debilizmu z mongolizmem.pozdro
a skd wiesz ze spadnie nizej.wg mnie moze zahaczyc gora po 2.6.lub zrobic plus 30.bo ampli z tego slynie.b.dobra,niszowa.poukladana spolka.w dodatku w super-cenie.nowy inwestorze zobacz na wykres ampli.ta spolka z tych cen robila zawsze kosmos.na sprzedaz juz za pozno.tylko kupno.pozdro
ja to w poniedziałek wywalam ,syfu nie chce trzymac,chyba ze sie myle i ktos specjalnie zbija cene zeby tanio skupic albo ktos cos wie na temat spółki i dlatego wywala
prawie wszyscy na ampli zero merytoryki.nie wiedza co maja.jak rosnie to wklejaja rakiety.kosmosa itd.jak leci w dol bez obrotow to pisza o bankrucie.daj wiecej takich bankrutow na gpw.chetnie kupie.a zreszta jak nie wierzysz w ampli to wypierdalac pkc z ampli i przesiadka na techmexy.polresty.triony.pcguardy i inne smieci,tam dopiero sa kurwa wyniki nikt nikogo nie zatrzymuje.wywalac ampli po 2,8 smiechu warte
rok temu ampli zarobilo ok.600tys.madura mowi ze bedzie jeszcze lepiej.2 dni temu info amli zabiera sie za zalegajacych dluznikow i zleca to bankowi.to tylko poprawi wyniki.ta cena to smiech i dlugo nie potrwa znam ampli.nie sluchajcie nieudacznikow.nie potrzebujemy glupkow na ampli.to zbyt dobra spolka.pozdro