pisałeś anty bankier o 2 zeta i ciągle w drugą stronę idziemy , rozumiem iż jak napiszesz idziemy w górę to wtedy spadnie ? bo na razie nic ci sie nie sprawdza
do anty-bankiera. Jeszcze byś musial miec te 8.000 akcji zeby je wystawic na rynek, ale jestes za cieki bolek. A i tak farjera nie znajdziesz co bedzie sprzedawal ponizej 4,5 złotego. Jak chcesz naganiac na spadki to idz lepiej na petrola albo na atlantis co nic nie robi i nie prowadzi dzialnosci operacyjnej. A tu zapomnij o spadkach bo za dobra spolka i nadal jest zbyt tania.Brak argumentow merytorycznych za spadkami.
Ty chyba nie piszesz tego poważnie ze Cie przeraza 1000 akcji ponizej 4,5 zlotego czy 2 czy 5 tysiecy. Sprzedaja Ci ktorzy potrzebuja kase dzis czy jutro. A dlugo terminowi inwestorzy co wiedza ze to dobra spolka trzymaja i czekaj na 6 zlotych na koniec roku lub 10 zlotych w przyszlym. Wolumen miesieczny to ok. 60-10 tys akcji wiec o jakich Ty ilosciach piszesz - to smieszne. Pozdrawiam i zobaczymy ze mialem racje na koniec roku jak kurs bedzie znacznie wyzszy. Teraz czekam na raport kwartalny i kolejne dobre wiesci jak kupno nieruchomosci w Bronowicach-Krakowie za przeszlo 1 mln złotych. Penwie na tym bedzie super zysk dla spolki. !!!!!
popatrz ile mają gotówki i zainwestowane w nieruchomości a bedziesz widział że jst tyle warta
mnie trochę niepokoi że spółka rozwija się dynamicznie ale według mnie mogłaby szybciej
nie wiem czemu jeszcze ni ruszył skup ale wdług mnie obecne poziomy sa bezpiczne
konsolka się należy
ja nawet chcę dokupić al czekam aż leszcz się przstraszą