• ale jest lepiej Autor: ~olo [79.189.106.*]
    pisałeś anty bankier o 2 zeta i ciągle w drugą stronę idziemy , rozumiem iż jak napiszesz idziemy w górę to wtedy spadnie ? bo na razie nic ci sie nie sprawdza
  • Re: ale jest lepiej Autor: ~anty-bankier [85.222.86.*]
    popatrz ze nikt juz tej spolki nie kupuje

wystarczy 5000akcji i spadniecie na 3zł
    drugie 5000 i na 2 zl

wiec zastanow się czy naprawde jest tak dobrze
  • Re: ale jest lepiej Autor: ~Analityk [91.94.184.*]
    do anty-bankiera. Jeszcze byś musial miec te 8.000 akcji zeby je wystawic na rynek, ale jestes za cieki bolek. A i tak farjera nie znajdziesz co bedzie sprzedawal ponizej 4,5 złotego. Jak chcesz naganiac na spadki to idz lepiej na petrola albo na atlantis co nic nie robi i nie prowadzi dzialnosci operacyjnej. A tu zapomnij o spadkach bo za dobra spolka i nadal jest zbyt tania.Brak argumentow merytorycznych za spadkami.
    popatrz ile akcji jest do 4,5zł

a ile ukrytych :)

nie mowie że będzie spadac szybko ale w 3 miech masz 2zł
    a pozniej kto wie moze bedzie testowanie dolkow -> 1 zł?
  • Re: ale jest lepiej Autor: ~analityk [91.94.184.*]
    Ty chyba nie piszesz tego poważnie ze Cie przeraza 1000 akcji ponizej 4,5 zlotego czy 2 czy 5 tysiecy. Sprzedaja Ci ktorzy potrzebuja kase dzis czy jutro. A dlugo terminowi inwestorzy co wiedza ze to dobra spolka trzymaja i czekaj na 6 zlotych na koniec roku lub 10 zlotych w przyszlym. Wolumen miesieczny to ok. 60-10 tys akcji wiec o jakich Ty ilosciach piszesz - to smieszne. Pozdrawiam i zobaczymy ze mialem racje na koniec roku jak kurs bedzie znacznie wyzszy. Teraz czekam na raport kwartalny i kolejne dobre wiesci jak kupno nieruchomosci w Bronowicach-Krakowie za przeszlo 1 mln złotych. Penwie na tym bedzie super zysk dla spolki. !!!!!
    przeciez ta spolka to warzywniak

na dziś wyceniana na 14 mln czy nie uważasz że to dużo?
  • Re: ale jest lepiej Autor: ~ipad [188.33.129.*]
    popatrz ile mają gotówki i zainwestowane w nieruchomości a bedziesz widział że jst tyle warta

mnie trochę niepokoi że spółka rozwija się dynamicznie ale według mnie mogłaby szybciej
    nie wiem czemu jeszcze ni ruszył skup ale wdług mnie obecne poziomy sa bezpiczne
    konsolka się należy
    ja nawet chcę dokupić al czekam aż leszcz się przstraszą
    bedzie jak na karen -20% w jeden dzień
[x]
ARAMUS 11,86% 1,98 2019-12-27 11:17:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.