Który to już raz daliście się nabrać? Wielka podbitka, sztuczne widły potem ubieranie przez grubasa, następnie będzie fatalne info i znów -80% buahahahaha
Miałem kiedyś po 9 i opyliłem po 10...od kiedy zaczęło się sypać nie tykam,zwłaszcza po infie,które śmierdzi na kilometr...ale smiać się z ubranych jest zaiste żałosne.Mam nadzieję,że Cię kiedys gdzieś porządnie wygolą idioto.Nie pozdrawiam.
Jak się nie śmiać z takiej głupoty? Który to już raz? Wspomnisz moje słowa, że jak pójdzie info to po 10 groszy nikt tego bankruta nie sprzeda. Cały popyt to fikcja
Jak dla mnie to do przewidzenia ze dzisiaj bedzie spadek. Kolejny tydzien pod rzad...co wcale nie znaczy ze w poniedzialek znowu nie bedzie szlo do gory:)
Na podbitkach da się zarobić, tylko nie wolno nikogo słuchać i działać rozumnie. Trzeba zrozumieć jedno: to są podbitki żeby poubierać w akcje. Łapać 5-8% i nie wierzyć w długofalowe odpały bo takich raczej nie będzie.
jezeli o mnie chodzi to za 1,50 juz bym bral (ale przestrzelilem) cale szczescie ze mnie nie bylo, ale tak sie zastanawiam kiedy te 10 groni znawcy Pawła bedzie