• Nie tak miało byc Autor: ~Adam [83.28.204.*]
    Zatrzyma sie ta lawina czy dalej spadki, jak sadzicie, bo osobiscie to jestem przerazony i nie bardzo wiem co robic, przeciez tych spadków od 4 zlotych to nie odrobimy przez rok, , i to nie jest sprzedaz 100 sztuk tylko zwala po kilkadziesiat tys sztuk dziennie.. jak myslicie co jest grane, skad te spadki? pozdrawiam
  • Re: Nie tak miało byc Autor: ~kris b [83.21.212.*]
    mam ampli od lat.dobrze znam ta spolke.potych cenach nie masz sie co martwic.jak masz kase dokupuj.jak ja .spolka zdrowa przynosi zyski o to sie nie boj.mala plynnosc jest problemem i dziala w obie strony.b.silnie rosnie i spada bez obrotow.wg mnie spuszcza spekula.chce sie nabrac jak najnizej i jada ostro po stopach,dzisiejsze info tez pozytywne ampli zleca bankowi aby dochodzil roszczen od zalegajacych z platnosciami kontrachentow.tj.ampli bierze sie za zalegajacych dluznikow.mowie ci jeszcze raz zostaw ten papier w spokoju.pozdro
  • Re: Nie tak miało byc Autor: ~kris b [83.21.213.*]
    jak adas zwieracz.mowilem zostaw atak na 3zl to kwestia czasu.po tych cenach ampli jest b,bezpieczne. i nie sluchaj sie tumanow.ciac straty na amlpi po 2.8 smiechu warte i jeszcze nie raz bedzie na widlach w gore.knf co kilka miesiecy jest zalamany co sie na ampli wyrabia.ostatni max to 7.5 dzis 2.8.troche rzuca co.pozdro
  • Re: Nie tak miało byc Autor: ~Adam [79.185.51.*]
    Jak na razie jakos trzymam sie, nawet dokupuje po trochu chociaz chce wychwycic dolek i kupic spora ilosc, nie wiem czy mi sie to uda, a moze sie nie uda bo dzis jakby kurs troche do gory, aczkolwiek ta ilosc ktora mam + zysk jaki mnie interesuje dalaby mi sporo satysfakcji, i nie jest to wysoki poziom, bo interesuje mnie powrot na poziom 4/5 zl ... poki co obserwuje i czekam bo dziwnym dla mnie jest ze spolka z takimi wynikami i zaradnoscia tak doluje... no nic obserwuje i ucze sie... pozdrawiam
  • Re: Nie tak miało byc Autor: ~Marco [94.254.152.*]
    Spekuła zwala kurs, dowód: straszenie PKC, dołowanie na fixingu. Na 4 zł powinniśmy wrócić w sierpniu. Po takiej zwale przy spokojnej sesji powinno być + 15%. Ja trzymam. W bessie zwalili na 1,45, a za rok był po 7. Nie ma co panikować.
  • Re: Nie tak miało byc Autor: ~z4 [88.156.45.*]
    Nie pocieszać się.Jutro spadną do 2,5 zeta.
  • prąd Autor: ~wacek [194.181.128.*]
    przecież prąd na zime powodzianie musza mieć, juz domy remontują zaraz bedzie wyszczał
  • Re: prąd Autor: ~kris b [83.9.119.*]
    kto kupowal ampli po tych cenach zawsze byl zarobiony,to nie pora na sprzedaz.popieram marco.pozdro
[x]
AMPLI 8,15% 0,99 2025-09-23 11:04:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.