Zatrzyma sie ta lawina czy dalej spadki, jak sadzicie, bo osobiscie to jestem przerazony i nie bardzo wiem co robic, przeciez tych spadków od 4 zlotych to nie odrobimy przez rok, , i to nie jest sprzedaz 100 sztuk tylko zwala po kilkadziesiat tys sztuk dziennie.. jak myslicie co jest grane, skad te spadki? pozdrawiam
mam ampli od lat.dobrze znam ta spolke.potych cenach nie masz sie co martwic.jak masz kase dokupuj.jak ja .spolka zdrowa przynosi zyski o to sie nie boj.mala plynnosc jest problemem i dziala w obie strony.b.silnie rosnie i spada bez obrotow.wg mnie spuszcza spekula.chce sie nabrac jak najnizej i jada ostro po stopach,dzisiejsze info tez pozytywne ampli zleca bankowi aby dochodzil roszczen od zalegajacych z platnosciami kontrachentow.tj.ampli bierze sie za zalegajacych dluznikow.mowie ci jeszcze raz zostaw ten papier w spokoju.pozdro
jak adas zwieracz.mowilem zostaw atak na 3zl to kwestia czasu.po tych cenach ampli jest b,bezpieczne. i nie sluchaj sie tumanow.ciac straty na amlpi po 2.8 smiechu warte i jeszcze nie raz bedzie na widlach w gore.knf co kilka miesiecy jest zalamany co sie na ampli wyrabia.ostatni max to 7.5 dzis 2.8.troche rzuca co.pozdro
Jak na razie jakos trzymam sie, nawet dokupuje po trochu chociaz chce wychwycic dolek i kupic spora ilosc, nie wiem czy mi sie to uda, a moze sie nie uda bo dzis jakby kurs troche do gory, aczkolwiek ta ilosc ktora mam + zysk jaki mnie interesuje dalaby mi sporo satysfakcji, i nie jest to wysoki poziom, bo interesuje mnie powrot na poziom 4/5 zl ... poki co obserwuje i czekam bo dziwnym dla mnie jest ze spolka z takimi wynikami i zaradnoscia tak doluje... no nic obserwuje i ucze sie... pozdrawiam
Spekuła zwala kurs, dowód: straszenie PKC, dołowanie na fixingu. Na 4 zł powinniśmy wrócić w sierpniu. Po takiej zwale przy spokojnej sesji powinno być + 15%. Ja trzymam. W bessie zwalili na 1,45, a za rok był po 7. Nie ma co panikować.