• Akwizyjce LSI - info juz w lipcu Autor: ~Negocjator [83.6.10.*]
    najprawdpodobniej w wakacje ma byc dopieta konkretna transakacja,
    polecam przygladanie sie temu co sie dzieje z baczna uwaga :)
  • Re: Akwizyjce LSI - info juz w lipcu Autor: ~PAT [199.67.203.*]
    najprawdopodobniej to naganiasz niezgodnie z prawem-na to są paragrafy
  • Re: Akwizyjce LSI - info juz w lipcu Autor: ~Negocjator [83.6.34.*]
    Czlowieku najpierw przeczytaj tresc ustawy zanim palniesz taki lapsus - dla Twojej wygody podaje tekst pod spodem, a co do informacji o akwizycji to powtarzam wylacznie to co powiedzial Siewiera w TVN CNBC a na to nie ma paragrafu:)

Zgodnie z art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi (Dz. U. Nr 183, poz. 1538 z późn. zm.) - dalej ,,Ustawie o obrocie" - zakazana jest manipulacja instrumentem finansowym, którą stanowi, m.in. rozpowszechnianie za pomocą środków masowego przekazu, w tym Internetu, lub inny sposób fałszywych lub nierzetelnych informacji albo pogłosek, które wprowadzają lub mogą wprowadzić w błąd w zakresie instrumentów finansowych.
  • Re: Akwizyjce LSI - info juz w lipcu Autor: ~pat [192.193.116.*]
    to na drugi raz proszę o precyzję wypowiedzi na czym oparta jest wiedza o przejęciu. Dobrze Pan wie że uzywając nicka:Negocjator i informując o dopinaniu inwestycji jasno sugerował Pan że wie o czymś o czym wie niewielu> Nie każdy czyta lub słucha wywiadów
  • Re: Akwizyjce LSI - info juz w lipcu Autor: ~Negocjator [83.6.34.*]
    Wiec wlasnie nie kazdy czyta czy slucha wywiadow, a zeby podjac konkretna decyzje o zaangazowaniu w spolke trzeba znac wszystkie istotne informacje :)

Ja tylko staram sie by nowina dotarla do mozliwie najwiekszego grona osob zainteresowanych spolka, a moj nick bynajmniej ma nie wskazywac ze jestem w to jakos osobiscie zaangazowany tylko akurat tak sie sklada ze moja praca polega na negocjowaniu.

Pozdrawiam
  • Re: Akwizyjce LSI - info juz w lipcu Autor: ~pat [192.193.116.*]
    no to zeby, zgodnie z zamiarem, informacja dotarła do jak największej liczby osób naprawde warto podać źródło aby uniknąć dwuznaczności, pozdrawiam
[x]
LSISOFT -1,46% 27,00 2025-10-02 15:06:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.