Na kupnie nie ma akcji, a na sprzedaży miliony akcji- jednym słowem spekuła ubrała idiotów w skafander który tym razem zjedzie na 40gr podczas krachu na indeksach.
baranie jak bys obserwowal beef od 30 gr to bys wiedzial ze zawsze takie byly .inaczej mowiac skupowanie pod kontrolą tak samo na optimusie jest cigle duza sprzedaz wieksza jak na kupnie a ciagle spopkojnie pcha sie do gory myslec troche 1 dniowy inwestorze
ALE ZE MNIE BARAN KUPILEM PO 20 GROSZY A JUZ JEST 60 GR .UIERAJA MNIE TYLE CZASU I NIE MOBA UBRAC ALE SIE DALEM WYJEBAC HEHEEH a to nie koniec ubierania mam zamiar sprzedac dopiero po 2 zl , to bedzie juz pod koniec roku
nie wiem kto po ile sprzeda-ale wk. mnie że są goście którzy łażą od spółki do spółki-on był czy też jest nie wiem-na karenie-kupiłem za 1 sprzedałem dzisiaj za 1,45-wiem za wcześnie ale jestem zadowolony-45% niezły chyba wynik-bałem się dalej-i ten pajac tak pisał przy 1 zecie, póxniej przy 1,2-teraz pewno też i tam i tutaj-po co to robi
to ja Ci powiem tak.. jeżeli ktoś jawnie wystawia miliony akcji na sprzedaż nie sprzedaje tylko blokuje kurs.. żaden idiota nie pozbywa się akcji w tak jawny sposób bo to ny panike wywołało.. zwykłe blokowanie kursu