• Czekamy Autor: ~Aj [193.46.47.*]
    I ciągle nie ma wyników walnego...

Ciekawe, do której potrwa. Zakończenie walnego powinno być sygnałem do zakupów. Nie mam nic przeciwko rajdowi jak na Karen ;-)
  • Re: Czekamy Autor: ~stefek [95.171.120.*]
    Jeśli liczysz tu na jakieś mega wzrosty w najbliższym czasie to źle trafiłeś.

Dobrze będzie jak na koniec roku kurs będzie w okolicach 65gr :-)

Trzymam pewien pakiet tych akcji czysto spekulacyjnie. ale nie liczę w najbliższym czasie na jakieś rozstrzygnięcia. Prędzej już w przyszłym roku.
  • Re: Czekamy Autor: ~kielbik [80.161.188.*]
    witaj wedlug mnie wszysko jest juz w cenie. jakby mialo isc do gory to by juz poszlo. Mnie juz tylko interesuje czy wycofaja i zbiora reszte z rynku czy nie. pozdro
  • Re: Czekamy Autor: ~kielbik [80.161.188.*]
    Wszysko co bylo do klepnicia klepnieto, powybierali sie nawzajem i zatwierdzili kiszenie kursu ciag dalszy. Pozdro
  • Re: Czekamy Autor: ~ms [87.206.21.*]
    dwie wiadomosci, dobra i zła...a ta zła wygląda mi na tą lepszą, czyli, ze nie wycofują się z giełdy
    WZA eCard zdecydowało o dalszym istnieniu spółki
    PAP - Biznes
    22 Cze 2010, 16:50

22.06. Warszawa (PAP) - Akcjonariusze eCard zdecydowali o dalszym istnieniu spółki - podał eCard w uchwałach po WZA.

Uchwała została podjęta, gdyż bilans spółki wykazuje łączną stratę za 2009 rok i lata poprzednie przewyższającą sumę kapitałów zapasowego i kapitałów rezerwowych oraz jedną trzecią kapitału zakładowego. (PAP)

wg mnie kiszenia ciąg dalszy, z powolnym osuwaniem, pzdr
  • Re: Czekamy Autor: ~kielbik [87.60.145.*]
    Przeciez to bylo pewne. Nie po to SKOK ladowal kase w emisje i akcje by spolke likwidowac. Tu na wzrosty bedzie trzeba poczekac az spekulanci sie zleca i powtorza juz wspomniany przez kolege Karen.
[x]
ECARD 0,00% 3,96 2015-10-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.