• gdzie jest kasa???? Autor: ~inwestorindywidualny [193.200.150.*]
    sprzedał??? i przestał pisać???
  • Re: gdzie jest kasa???? Autor: ~CCCP [*]
    I dobrze, za bardzo zaczął się podniecać i ciśnienia mógł nie wytrzymać, a tak jest chociaż żyw.
  • Re: gdzie jest kasa???? Autor: ~inwestorindywidualny [193.200.150.*]
    wiecie dlaczego komputronik i karen nie spada??? ponieważ brak chętnych na akcje :)) inwestorek z USA myślał że tutaj da się jeszcze wyciągnąć jakiś grosik :) Polacy niestety mają problem z gotówką raty, opłaty, sraty pierdaty i nie ma kasy to nie chiny...................... pozdrawiam i do zobaczenia na nowych dołeczkach :)))
    coś zdechły obroty, jakaś przerwa w takim momencie nie wygłupiajcię się chłopcy wracać do pracy :)) za co wam płacą!!?? :))
    A wiecie co w tym wszystkim jest najlepsze?? to że wszystkie grubasy chcą wyjść z akcji przed wielką zwałą (myślę tu o całym rynku) trochę późno panowie bo nie ma komu sprzedawać i wielka zwała zbliża się wielkimi krokami, kto ma dolary ten jest wygrany, pozdro :))
    Ja miałem dolary, zamieniłem na funty - lepsza przyszłość
    Nie wiem czy nie za wcześnie moim zdaniem 4zł/1usd przebijemy ale przekonamy się na jesień może wcześniej , pozdro :))
    Trend jest trendem, parytet do końca roku 1:1 możliwy, a stopy procentowe nieubłagalnie w Stanach muszą piąć się w górę - więć 4 zł za USD - czemu nie.
[x]
TECHMEX -21,58% 0,06 2011-03-11 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.