Witaj. Staralem sie dzisiaj zainteresowac wielu tu na forum spolka ecard. powiem tak samemu ciezko przy braku wsparcia. I dzisiaj odpuszczam juz sobie, niske mam morale. Wielu chcialo by juz wyjsc i nic w tym kierunku nie robi, ograniczajac sie do gatki typu Tic Taka. Trudno nie bede baranem i z koniem nie bede sie kopal. Nie wiem ilu siedzi tu jeszcze i jakie maja pakiety. Ja trzymam powiekszajac portwel juz ponad 3 miechy i przyznam sie szkoda blokowac pieniedzy. Co do jutra to nic sie nie wydarzy. Wybiora czlonkow, zaklepia raport, plany naprawe finansow i sprzedaz bankomatow. Chyba ze nowi zaczna zbierac z gieldy papier. Tyle w temacie.Pozdro. PS moze i beda te wzrosty jutro a wyznacznikiem beda dogrywki.
"Co do jutra to nic sie nie wydarzy. Wybiora czlonkow, zaklepia raport, plany naprawe finansow i sprzedaz bankomatow."
Jak to jest 'nic' to gratuluję :-)
Pominąłeś też jeden ważny punkt jutrzejszych obrad:
"Podjęcie uchwały w sprawie dalszego istnienia Spółki." - to jest aktualnie bardzo istotne. Pewnie fajerwerków nie będzie, ale uspokoi to inwestorów.
Jutro o tej godzinie będzie już dużo mądrzejsi - wtedy skomentujemy.
Masz racje punkt 12, ale juz kiedys o nim pisalem. To nic to taka metafora. Wiec czekamy do jutra, albo cos z tego bedziemy ostatecznie miec albo bedziemy gleboko w du...Pozdro