• Wzrosty! Autor: ~Aj [193.46.47.*]
    Hej, wybiera się ktoś na walne zgromadzenie?

Ja niestety się nie zapisałem w porę.

Mój typ na jutro: ostre wzrosty od godziny 12 :-)
    Zobaczycie co się będzie działo hehe.
  • Re: Wzrosty! Autor: ~ajajajajajajaja [77.253.206.*]
    a jak będą spadki to oddasz mi kasę :)
  • Re: Wzrosty! Autor: ~Aj [193.46.47.*]
    Napisałem co ja czuję i co ja robię - ktoś może to widzieć inaczej, niech każdy lepiej myśli za siebie :)
  • Re: Wzrosty! Autor: ~kielbik [80.161.188.*]
    Witaj. Staralem sie dzisiaj zainteresowac wielu tu na forum spolka ecard. powiem tak samemu ciezko przy braku wsparcia. I dzisiaj odpuszczam juz sobie, niske mam morale. Wielu chcialo by juz wyjsc i nic w tym kierunku nie robi, ograniczajac sie do gatki typu Tic Taka. Trudno nie bede baranem i z koniem nie bede sie kopal. Nie wiem ilu siedzi tu jeszcze i jakie maja pakiety. Ja trzymam powiekszajac portwel juz ponad 3 miechy i przyznam sie szkoda blokowac pieniedzy. Co do jutra to nic sie nie wydarzy. Wybiora czlonkow, zaklepia raport, plany naprawe finansow i sprzedaz bankomatow. Chyba ze nowi zaczna zbierac z gieldy papier. Tyle w temacie.Pozdro. PS moze i beda te wzrosty jutro a wyznacznikiem beda dogrywki.
  • Re: Wzrosty! Autor: ~Aj [193.46.47.*]
    "Co do jutra to nic sie nie wydarzy. Wybiora czlonkow, zaklepia raport, plany naprawe finansow i sprzedaz bankomatow."

Jak to jest 'nic' to gratuluję :-)

Pominąłeś też jeden ważny punkt jutrzejszych obrad:
    "Podjęcie uchwały w sprawie dalszego istnienia Spółki." - to jest aktualnie bardzo istotne. Pewnie fajerwerków nie będzie, ale uspokoi to inwestorów.

Jutro o tej godzinie będzie już dużo mądrzejsi - wtedy skomentujemy.
  • Re: Wzrosty! Autor: ~kielbik [80.161.188.*]
    Masz racje punkt 12, ale juz kiedys o nim pisalem. To nic to taka metafora. Wiec czekamy do jutra, albo cos z tego bedziemy ostatecznie miec albo bedziemy gleboko w du...Pozdro
[x]
ECARD 0,00% 3,96 2015-10-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.