• Ale wciagaja Autor: ~alik [79.188.160.*]
    Juz od tygodnia ktos sciaga. Zablokowal sie na 0,99 a reszte zbiera z rynku ...
  • Re: Ale wciagaja Autor: ~bartekkap [89.101.2.*]
    te 23tys na 99 to raptem 23tys zl.. co to ma byc za "blokada" :)
  • Re: Ale wciagaja Autor: ~alik [79.188.160.*]
    ano taka ze od tygodnia nikt jej nie chce rozebrac ;) wystawiajacy moglby sie mocno zdziwic jakby mu ja zdjeli ;)
    pamietam takiem akcji na lst i na eko - po zabraniu wystawiajacemu zaczynala sie zabawa ;) pozostaje tylko czekac
    dobra kolego - pokazales te 111 k papiera - teraz zabierz jeszcze te 20k z 0,99 i zaczynamy zabawe ;)
    a co to za zabawy ?? 18741 na k i na s ?? cos za mocno chca zblokowac tzeby nie uroslo za bardzo;)
  • Re: Ale wciagaja Autor: ~jp [109.243.104.*]
    a jak nie chce rosnac znaczy bedzie spadac. Co to dzisiaj taka zwalka i dystrybucja ? Czyszczenie portfeli na koniec czerwca ?
  • Re: Ale wciagaja Autor: ~urtek [156.17.18.*]
    co robić? Ktoś ewidentnie wywala papiery.... Co dalej z tymi akcjami... Już naprawdę sporo straciłem.... co będzie dalej?!
  • Re: Ale wciagaja Autor: ~mały [46.113.203.*]
    skoro miał w emisji po 50 gr to nadla mu sie opłaca wywalać powyżej

a już od poniedziałku w obrocie kolejne 4 mln akcji...

ja bym na Twoim wywawalił i zapomniał o koszmarku :)
  • Re: Ale wciagaja Autor: ~spekula [46.113.176.*]
    mieli szanse zrobic to z glowa ale zj..li kurs na maksa . niech sie sami bawia teraz - ciekaw jestem kto to bedzie kupowal.
    JAk dla mnie WDM stracil zaufanie. To co ostatnio zrobili z LST czy z Eurosnackiem pokazuje gdzie ich teraz inwestorzy maja. Ciekaw jestm komu beda sprzedawac emisje w private placemencie jak spolki od debiutu tylko w dol.
    NIech sie sami woza z towarem
[x]
FUTURIS 26,32% 0,24 2017-03-31 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.