• walne i duze zmiany Autor: ~jtt [86.14.68.*]
    jutro walne, nowi akcjonariusze nowe plany - wiec troche zmian czeka spolke tylko szkoda ze kosztem drobnych no ale moze kurs kiedys znow wyskoczy.
  • Re: walne i duze zmiany Autor: ~bolo [212.244.160.*]
    Wreszcie, zwłaszcza jak do gry o spółeczkę wchodzi cichcem Lotos to na pewno to mamy gwarantowane przy tych zamówienich i kontraktach potrojenie wartości/i co za tym idzie i akcji./hej
  • Re: walne i duze zmiany Autor: ~toja [213.192.67.*]
    Lotos kończy program 10PLUS, i zacznie budowę elektrociepłowni opalanej resztkami ropy , i elektrowni gazowej , obie inwestycje w fazie analiz.Dla Energoaparatury ciągle jest robota w Lotosie.
  • Re: walne i duze zmiany Autor: ~jtt [213.123.169.*]
    dziwne walne , dziwni ludzie , warto bylo byc .
  • Re: walne i duze zmiany Autor: ~toja [83.3.131.*]
    z 5 lat wstecz w ramach postepowania ugodowego dostałem za należności akcje po ok.2,40 zł, nie sprzedałem ,dalej współpracuję z enap-em i widzę zę mają sie coraz lepiej, nie rozumiem dlaczego akcje spadają.Możę o czymś nie wiem?
  • Re: walne i duze zmiany Autor: ~jtt [86.14.68.*]
    wystarczylo byc na walnym :) i czytac to co pisalem- bedzie pieknie jesli tylko energia ruszy wg ich planu , ktorych szczegolow nie ujawnili tak wiec czekajcie a dowiecie sie wszystkiego.
  • Re: walne i duze zmiany Autor: ~obserwator [83.22.115.*]
    bajki bajki bajki planów nie ujawnili? może ich nie ma tzn. konkretnych
    gdzie informacja o podmiocie kupującym?
    pomyślcie logicznie!!
  • Re: walne i duze zmiany Autor: ~bankier [86.14.68.*]
    hola hola przeciez nigdzie nie pisali ze ktos to kupil, Jaro wniosl tylko swoj 25 proc pakiet do tego cypryjskiego funduszu w celach podatkowych.
[x]
ENAP 4,26% 2,94 2025-09-19 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.