• mam dosc Autor: laik1 [83.6.171.*]
    kupilem po 7 gr bo miala to byc okazja a firma obiecywala super straregie dzisiaj sprzedalem po 2 gr ale poczulem ulge
  • Re: mam dosc Autor: ~milo [83.10.214.*]
    dziękujemy ci bardzo, ale nie mogłeś troche rzucić po 0,01?
  • Re: mam dosc Autor: tom_x [212.49.49.*]
    Do "laik1"
    Jeżeli wytrzymałes do 2 groszy to prawdopodobnie zrobiłeś błąd sprzedając po takiej cenie. Końcem czerwca - początkiem lipca spółka powinna rozliczyć się z kolorowych zapowiedzi. Cały czas podpisują listy intencyjne więc myślę, że zaraz sypnie Umowami. Prezes ewidentnie sobie nie radzi stąd DOSKONAŁĄ decyzją jest zatrudnienie właściwego czlowieka, ktory już osiągnął sukcesy w tej dziedzinie.
    Osobiście przyglądalem się od jakiegoś czasu i nie lapalem spadającego noża. Kupiłem po 0,02. Nie sądzę aby możliwe bylo kupno po 0,01 choć oczywiście jest to możliwe. Skala obrotów wskazuje, że 0,02 to poziom przesilenia i zakończenia trendu spadkowego - bo gdzie tu spadać dalej...
    Reasumując uważam, że wkrotce usłyszymy nareszcie pozytywne konkrety i choć najmniejszych szans nie ma aby spółka 2010 rok zakończyła na plusie to z dużym prawdopodobieństwem można założyć odwrócenia trendu.
    Rozważ powrót do spółki.
  • Re: mam dosc Autor: ~jan [81.190.209.*]
    to bankrut
    może i tak być
  • Re: mam dosc Autor: ~tymon [178.42.164.*]
    kupilem po 17 groszy
    sprzedalem po 2 grosze

kiedykolwiek zobacze prezesa tej spolki to sobie z nim pogadam....

nikt mnie nigdy jeszcze tak nie oszukał...
    w zyciu w tym jego syfie nie dam sobie zeba dotknac, zycze im bankructwa i osmieszenia sobolewskiego co pozwolil tej kupie wejsc na gielde

to tyle thx
  • Re: mam dosc Autor: tanczacy_z_mrowkami [83.10.141.*]
    Pytanie jest jedno: Kto kupuje akcje gdy wiadomo jest od dawna, że będzie nowa emisja?

• Re: mam dosc Autor: ~Bart [195.150.61.*]
    Takie akcje kupuja pazerni studenci grający na NC. Każdy od razu sobie oblicza ile to set procent zarobi gdy spółka będzie za 10 groszy..... Niestety juz nie będzie. Emisja jest po 1 gr i na tyle wycenili spółke prezesi(bo niżej już nie mogli).

Argument, że już nie ma przecież gdzie spadac jest słaby... Prześledzcie historię MEWY, tam też tak gadali i teraz 2 lata nie umieją akcji sprzedac. A po resplicie maja od razu zagwarantowane -50%. Tu będzie gorzej, bo MEWA ma podobna kapitalizacje na 1 groszy co dent ale ona ma poteżne nierychomości i majątek a tutaj jest za przeproszeniem gówno i same listy intencyjne.
    Nadchodzi czas rozliczenia z obietnic i kolorowych wywiadów. Półrocze. Czekamy Panie Prezesie.
    Do: laik1

Nie minęło wiele czasu a z głębokiego dna wlaśnie notowałbyś zyski.

Co prawda Zarząd wciąż nie rozliczyl się z obietnic ale konsekwentny wzrost ceny spółki wskazuje na to, iż należy oczekiwać wkrótce pozytywnych informacji.

W każdym razie potraktuj to jako szkołę życia inwestora giełdowego..każdy musi zapłacić frycowe. Zyczę w przyszłości lepszych decyzji. Powodzenia
  • Re: mam dosc Autor: ~nnn [78.9.160.*]
    zapraszam na TPH NC - już wkrótce super wyniki za 3 kwartał i arkusz z prawej dziurawy jak ser szwajcarski
  • Re: mam dosc Autor: ~xawer [80.50.104.*]
    Kurcxze co tu sie dzieje, czemu to tak rosnie, czekalem na korekte a tu nicwarto jeszcze kupic czy poczekać ?kiedy bedzie kres wzrostów, wydaje sie ze mocno napompowane juz jestco robic?
  • Re: mam dosc Autor: ~mico [109.196.117.*]
    JA SPRZEDAŁEM PO 0.09 inni niech czekają na 1 zł
  • Re: mam dosc Autor: ~maxxx [78.9.38.*]
    Od poniedziałku zapraszam na doradców24. O 13 ogłoszenie wyników a w piatek na fixie ktoś wciagnał ponad 2mln po 7gr. Będzie jazda
    Że przypomnę pewien wątek, gdy kupiłem pierwsze akcje Dent-a-Medical
    Ta społka od początku rokowala dobrze..., potknęła się i powstała wymarzona promocja.
[x]
EKOOZE 0,00% 0,09 2024-05-21 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.