Co sie dzieje z kursem, leci na leb na szyje, dzis juz - 5 % to lekka przesada, ma ktos jakies info albo cos, jest jakies uzasadnienie, cos musi sie zle dziac skoro tak spada... az strach co sie bedzie dzialo jutro... prosze o komentarze dot zachowania kursu... pozdrawiam
Moim zdaniem wielu liczyło na to, że w Ampli zacznie kręcić Patrowicz. Po walnym okazało się, że z tym inwestorem to jedna wielka ściema. Trzeba liczć na to, że Spółka sama się obroni. Max 10 zł powinna kosztować. Póki są zyski z działalności trzymam. Może ze 2 lata. Ostatnio brałem po 3,40 zł.
ja się przymierzam do dobrania i też raczej z nastawieniem na długoterminową inwestycję. Ale chyba jeszcze nie nadszedł ten moment. Chociaż dzisiaj spadek na dużo mniejszym wolumenie... Może w PN się zatrzyma. Już chyba oddali wszyscy ci, kórzy liczyli na 100% zysku i kupili za 6 zł, więc czas na kolejny strzał;)
Dokładnie. Specjalnie spekuła dołuje, by wykończyć łapaczy okazji. Ja sam z resztą pierwsze zakupy miałem po 4,62 jak leciał z 7,20. Teraz moja średnia 3,83 i już starczy.