• Koniec Spadków !!!!!!!! Autor: ~Mechagodzilla [80.50.127.*]
    Zarząd Virtual Vision SA informuje, iż w dniu 17 czerwca 2010 r. Spółka powzięła informację o decyzji Polskiego Instytutu Sztuki Filmowej (PISF) o przyznaniu przez PISF finansowania w wysokości 2.000.000 zł produkcji pełnometrażowego animowanego, stereoskopowego filmu w technologii 3D pt.: BUG MULDOON (MayDay) o całkowitym budżecie 21.191.817 złotych.

Produkcja została zakwalifikowana przez PISF jako film o znaczącym potencjale frekwencyjnym. !!!!!

Zaczynamy nową Erę, Erę WZROSTÓW !!! , będzie się działo niebawem.... "NICO" będzie pikuś !
  • Re: Koniec Spadków !!!!!!!! Autor: ~endriu prawdziwy [93.181.190.*]
    Może to właśnie teraz nadszedł ten czas Mecha.... ?
  • Re: Koniec Spadków !!!!!!!! Autor: ~MechaGodzilla [83.14.101.*]
    taaaaaa, nadszedł czas endriu, żebyś poszedł sobie wreszcie zmarszczyć...
    Jak zwykle tematyka z twojej ulubionej dziedziny. Skąd u ciebie taka gorycz ?
    endriu, przestań z taką namiętnością czytywać poradniki psychologiczne dla gospodyń domowych...

oraz podszywać się pod moją skromną personę.
    Mecha.... pomyliłeś mnie z kimś . Na ciebie tego typu poradniki wystarczą .... .

Ileż ty masz dla mnie rad ! ha. ha

Jakbyś słuchał, a nie udawał indywidualistę miałbyś szansę zostać człowiekiem. Wtedy może wdałbym się w polemikę baranie....
    kris, czyli endriu... jesteś równie interesujący (także pod względem psychologicznym), jak główny bohater Koszmaru z Ulicy Wiązów...
[x]
VISION 0,00% 0,02 2023-05-16 11:07:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.