• na spokojnie Autor: ~INWESTOR( Z) KLASĄ [79.163.214.*]
    papier dobry, ale do 1 kw. 2011 nic nie zarobie. typowa zamrazarka bedzie zwała kursu przy emisjii serii c ludzie są wk.....ni na firme, mają swoje powody. część bedzie puszczać po 18 19 gr żeby odmrozić kapitał .obserwuje sp mam "troche akcji", ale forsa nie pracuje, a nawet spada rynek obecnie diabelnie trudny, nie ma sensu mroźić kapit. latam po giełdzie to tu, to tam raz zysk, raz strata myśle, że na dobre wróce w ok 0,19 czekam na debiut np otmuchwa ,wejde dając 1 gr więcej w odp czasie akcje skrajnie niedowartościowane ale narazie lekko będą spadać-czynnik raczej psychologiczny dla grających polecam sprzedać, dla cierpliwych trzymać, wszystko zalezy od strategii przy wejściu na gpw pokażcie mi spółke o takich wynikach poniżej 20 gr będzie up duży, ale w przyszłym roku

są to tylko moje opinie inwestorze nie kieruj się nimi decyzje podejmuj sam
    ponad to: palenie tytoniu powoduje raka,
    picie alkoholu, jest niezdrowe
    jak zażywasz tabletki konsultuj się z lekarzem, lub farmaceutą

z poważaniem i udanych inwestycji
    izk
  • Re: na spokojnie Autor: ~xxx [85.128.107.*]
    hehe no myślałem że Inwestor z Klasą tak ładnie stylistycznie coś napisał a tu jedynie kopiuj - wklej z innego forum... i post też dość stary :] no i nie zgadzam się z treścią że kurs pier.... do poziomu 18-19 gr - bo to by było bez sensu po takiej cenie upłynniać te papier z nowej emisji spierniczyć . sobie tym samym perspektywy na 4 walorach pozostających w portfelu....
  • Re: na spokojnie Autor: ~INWESTOR Z K(L)ASĄ [79.163.214.*]
    witam kolego, sprawdź leszczynsky IP i INWESTOR Z K(L)ASĄ te same, post nowy nie wklejony, pisanie idzie z trudnością - dwa silne udary, ale staram się ,za błędy przepraszam.pisze za szybko jedną ręką- lewą-dlatego błędy. 480000 akcji to za duży kapitał by go zamrażać. Twoje pieniądze Twoja decyzja łączy nas jedno na LUGU zarobimy, ale po wejściu na parkiet gł.

życzę zysków i do zobaczenia na Szeszelach w 2011r. ;)

ktoś kiedyś nazwał mnie ;))))) leszczem
    więc
    leszczynsky
[x]
LUG 0,00% 1,92 2026-04-15 15:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.