KOMISJA NADZORU FINANSOWEGO
Raport bieżący nr 12 / 2010
Data sporządzenia: 2010-06-16
Skrócona nazwa emitenta
TECHMEX
Temat
Zażalenie na postanowienie Sądu o ogłoszenie upadłości
Podstawa prawna
Art. 56 ust. 1 pkt 1 Ustawy o ofercie - informacje poufne
Treść raportu:
Syndyk masy upadłości Techmex SA w upadłości likwidacyjnej informuje, że do Sądu Rejonowego w Bielsku-Białej wpłynęło zażalenie Zarządu Spółki na Postanowienie Sądu Rejonowego w Bielsku-Białej Wydział VI Gospodarczy z dnia 14 maja 2010 o ogłoszeniu upadłości obejmującej likwidację majątku Techmex SA. Zażalenie zostało złożone do Sądu Okręgowego V Wydział Gospodarczy w Bielsku-Bialej za pośrednictwem Sądu Rejonowego w Bielsku-Białej.
Jest dobrze nareszcie oficjalne info!!! Kto nie ma akcji niech żałuje to nie ostatnie pozytywne info na tej spółce :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) up up up :))))))
Według moich obliczeń 5zł to minimum :)) zobaczymy jak sprawa się potoczy może nawet 10zł, kto wie może techmex powtórzy losy immoeast oby tak było jestem dobrej myśli scor to przyszłość !!! jestem wygrany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kocham TECHMEX kocham JACKA :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Pawełku Ciebie też kocham!!! good job!!! Jesteś światowym maklerem co tam w całej galaktyce nie ma drugiego takiego jak Ty I love you :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
I na koniec ten czerwony kolor yes:))) Pełen profesjonalizm Pawełku byle tak dalej to razem zajdziemy bardzo daleko gorąco polecam i pozdrawiam, Paweł to mój idol niech jeszcze ktoś ośmieli się powiedzieć że chłopisko się nie zna na rzeczy to będzie miał ze mną do czynienia !! :))) TECHMEX KRÓLEM JEST!!! zawsze był i będzie :))))
Hehe ma i to niezłego, przeanalizuj sobie dobrze całą historię spółki ale dosłownie wszystko dochody wydatki wierzytelności itd... itp...kiedy były wzrosty poparte jakimi informacjami kiedy spadki i zastanów się do czego ta analiza zmierza to przestaniesz się dziwić :))) No chyba żeś ślepy :)))
Elektro przecież masz akcje to musisz wiedzieć ile są warte w przeciwnym razie byś ich nie miał pozdrawiam kochanych dużych i małych akcjonariuszy Techmexu jesteśmy razem..... ja i ty .... hehe :)) i mi tu nie ściemniać chłopaki please :)))
Haha już nawet Komputronik nie wierzy w układ, gdyż nie złożył zażalenia to koniec Techa i takie są realia. Dzisiaj była ostatnia okazja do wyjścia powyżej 1 zł jutro kolejne spadki i tak aż do 10 gr :-)