mistrzu to jak to mówiłeś że kupisz akcje visiona jak który fundusz obejmie akcje i w jakiej cenie?? a jak obejmie i kupisz po swojej cenie to co Virtual Vision S.A. będzie super cwaniaczku? mam szukać twojej wypowiedzi w tym temacie czy nadal będziesz grał kretyna?
jaki fundusz do czego? czym teraz jest viv bo sie juz pogubilem?! czy jest firma producencką czy firmą wykonawcą? otoz jest holdingiem tylko czego? w sklad viv wchodza dwie spolki ltv i media export (czy jakos tak) społka magma films nie została zarejestrowana (tak jest w raporcie rocznym). jakie przychody otoz 2 mln ze sprzedaży sprzetu na ktory byla emisja. akcji jest bez mala 250 000 0000 cena za papier to nawet nie jeden grosz kto ma wchodzic do takiej spolki pytam sie?
a wiesz co to znaczy obracanie gotówką a nie jej betonowanie (i do tego w ryzyku) ??
widocznie brak ci i gotówki i główki.
co z objęciem udziałów przez viziona w Magma Films cwaniaczku (zgodnie z celem jednej z ostatnich emisji) ?? masz jakieś info o trwającej procedurze ?? ( tylko nie to z kartki na twoim stole)
widzę,że kolega to chyba musi się puknąć w głowe a może lepiej aby to zrobił brat blizniak mechapierdola......
musisz być insiderem chcacym kupić akcje po taniości albo gościem ktory kupował w debiucie akcje, a może i to bardzo możliwe fraglesem onanizującym sie przed komputerem i robiącym sobie dobrze z kazdego wpisu na tym forum.....
raz jeszcze powtórze.....Vision to inwestycja na long term, a nie gra na DT lub miesieczny wytrysk o 1-2 grosze.......
ten kto teraz wystawia i/lub sypie po 5-6 groni to albo desperat ktory liczył na szybkie wybicie i teraz wychodzi po kosztach albo z niewielką strata albo grupa osob ktora dobrze wie co sie święci i celowo pogrywa na emocjach
pozdrawiam Visionerów
trzymać, nie oddawać, dokupować
ostatnio chłopaki się podniecaliście nr telefonów jakich używa Prezes.....
tak wiec wiecej wysiłku kolego......zadzwon i się dowiedz.....ewentualnie zawsze mozesz napisac oficjalnego maila do spólki, tylko nie podpisuj sie 444 bo wyjdziesz na idiote.....powodzenia
pamiętaj..........nie zawsze informacja podana na "tacy" smakuje tak samo jak dojście do informacji innymi drogami....
Czyli zauważyłeś w akcjonariacie tyle, ile pozwoliła ci twoja chora nadzieja na wzrost kursu. Nawet nie zaskoczyłeś że CP posiadał przynajmniej 15.000.000 akcji po których ani widu ani słychu dzisiaj - mówi ci to coś marzycielu ??
jak komuś się nie śpieszy to można poczekać na przyzwoite poziomy ;)
ważna jest emerytura marna pokrako a nie bieżące zachłystywanie się kilku % wzrostem... ja swoje akcje zaparkowałem na poziomie 1 złocisz.....
pogadamy za jakiś czas.......
i znów widzę chórek chłopięcy 444 i Ciufik.........uważajcie tylko na swojego drygenta :D
ja swoj stan akcji pokazałem teraz czas na was.....no chyba ze jaśnie panowie maja tego towaru z kilka milionów......