• coś się szykuje... Autor: groceries [213.77.57.*]
    ... do godziny 8:59 kurs TKO jest na sporym minusie... ktoś chce do ostatniej chwili zbudować podaż na poziomie zbliżonym do dnia poprzedniego i szybko zbiera wzbijając kurs o kilka procent...

później następuje chwilowa konsolidacja... tak jak to miało miejsce w przedziale 1,18-1,2 na 1.21 pierwsze widełki

na 1.2 buduje się podaż 75 tys sztuk na 1.21 35 tys szt i nagle w przeciągu 5 minut wszystko zostaje wessane...

skok na drugie widełki i zakończenie sesji parę groszy niżej od maksimum dziennego, by na następny dzień powtórzyć ten sam trick

Następnie: przy tak dużym wzroście kursu tak mało postów na bankierze... o czym to świadczy... o zainteresowaniu większymi graczami.

Korekta jest wskazana tyle że po tym co się obserwuje to nie ma na nią nawet czasu a czemu?
    Minął termin wpłacenia 270 tys zł wszystko wskazuje na to, że pozytywnie nas werdykt zaskoczy... Moim skromnym zdaniem prezes przekonał choćby jednego wierzyciela...

również dowiadujemy się (z plotek póki co) o inwestorach gotowych dokapitalizować spółkę...

Zażalenie od wyroku wcale nie musi być podawane do publicznej wiadomości
    osobiście siedziałem na monnari i wniosek o zmianę upadłości likwidacyjnej na układową nie został przedstawiony do publicznej wiadomości

ps. Nie zdziwiłbym się, gdyby jutrzejszy dzień zakończyć na baaardzo dużym plusie

Jeżeli techmex się wyratuje z tej sytuacji to będzie to hit roku jeżeli nie to i tak na czerwiec da sporo zarobić

Parę dni temu pisałem na temat, że wyznaję zasadę iż każdy bankrut da zarobić do 400% podając przy tym przykłady

techmex póki co urósł od dołka niecałe 100% a co najważniejsze wskaźniki ma rewelacyjne

pozdrawiam i życze sobie i wam dalszego wzrostu
  • Re: coś się szykuje... Autor: groceries [213.77.57.*]
    ...i nie skłaniam się tutaj do takich przypuszczeń że jest to wychodzenie z akcji przez większych graczy

gdyby tak było kurs przed 9:00 to byłyby górne widełki by wielu się nabrało na stosowaną od lat taką sztuczkę

co do obrotu to przez te 10 dni właściciela zmieniło prawie wszystkich dostępnych akcjix)

i na koniec moja prognoza:
    dojście do ceny z przed drugiej decyzji sądu o upadłości likwidacyjnej

i wg mnie coś się większego szykuje
    spadek kursu o 50% w ten straszliwy dla wielu akcjonariuszy poniedziałek dla tych najbardziej wytrwalszych może szybko zostać odrobiony

coś jest na życze
    to wszystko z mojej strony
  • Re: coś się szykuje... Autor: mlody79 [85.222.121.*]
    z mojej (nieobiektywnej) strony dodam, że to, że pojawienie się tylu śmieciuchów naganiających na spadki to też dobry znak...
  • Re: coś się szykuje... Autor: ~ha [89.228.24.*]
    Gdyby było tak jak mówisz i rano by nie zaniżali kursu przed otwarciem to wszyscy by się polapali że jest wywalanie. To może mi powiesz dlaczego w ostatniej godzinie napompowali kurs na maxa? Juto będzie dzień wywalania. Z rana będą właśnie robić TKO na sporym plusie i ubierać od samego rańca.
  • Re: coś się szykuje... Autor: ~lolek [85.222.95.*]
    Nie ma infa, nie ma wywalania. Siedzieć na dupie i czkać.
  • Re: coś się szykuje... Autor: ~ha [89.228.24.*]
    Kpisz sobie??
    Kto nie ma infa ??
    TY ja.
    Ci co pompują info mają dokładnie wiedzą co to za info i dokładnie znają godzinę jego upublicznienia.
    Co zrobisz jak info okaże się złe??
    Wywalisz komu ?? Po ile po 20 groszy za sztukę??
  • Re: coś się szykuje... Autor: ~Kri [89.75.177.*]
    A jak INFO będzie dobre ?
    Weź pod uwagę że może być dobre info i wtedy kurs poszybuje wysoko.
    To jest giełda i trzeba czasem ponieść ryzyko.
    Im większe ryzyko tym wiekszy zysk lub strata .
  • Re: coś się szykuje... Autor: ~cron [79.162.60.*]
    Zadzwoncie sobie do sądu to bedziecie wszystko wiedzieć. Macie przecież telefon....? Ja mam 5 lat :-)
  • do ha Autor: ~Gogus4 [83.3.118.*]
    Szacunek miałeś racje
  • Re: coś się szykuje... Autor: ~graczfor [84.10.146.*]
    groceries dobre info oby pozytywne bylo bo chcialbym cos zarobic tak jak cala reszta
[x]
TECHMEX -21,58% 0,06 2011-03-11 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.