kilka miesiecy temu pisałem, że będzie nowa emisja, to wszyscy na mnie naskoczyli. A miałem rację.
Teraz widzę, że czeka was tu zjazd w okolice ceny emisji nowych akcji. Kto poslucha i sprzeda teraz ten zarobi, reszta bedzie kisic kase i potem bedzie sie modlic o wzrosty, jak na Petrolu.
A Tobie radze sprzedać póki jest to coś warte. Idzie nowa emisja, rozwodnienie kapitału. Przez kilka miesięcy będzie totalna kiszonka, poza tym będą notowane PDA (prawa do akcji) a to ZAWSZE jest hamulec wzrostowy. Niestety, paliwa do wzrostow nie ma, za to jest do spadkow. Tnij straty poki mozesz, potem bedzie placz i zastanawianie sie "A czemu nie posluchalam dobrej rady".
kurde ze tez bankier 1792 was nie poinformowal ze trzeba bylo te akcje sprzedac. tak naganial na wzrosty do 1.20zl a tutaj taka porazka. nie martwcie sie jednak o niego on juz je dawno sprzedal teraz nagania na Goa.
Dnia 2010-06-09 o godz. 15:45 ~Józek napisał(a):
> Kurs pokazuje, kto jest matołem, czy ja, ucieknąwszy z
> akcji po 33 grosze, czy ty, trzymając się swojej teorii, że
> przecież musi wzrosnąć.
Ja nie mam akcji cerabudu MATOLE.
Może kupię na wyprzedaży, ale wkur..... mnie takie cioty jak ty. Spadnie , bo ja tak chcę, tupnij kur...... jeszcze nóżką i poskarż się mamie.