• A ostrzegałem Autor: ~Józek [172.17.42.*]
    kilka miesiecy temu pisałem, że będzie nowa emisja, to wszyscy na mnie naskoczyli. A miałem rację.

Teraz widzę, że czeka was tu zjazd w okolice ceny emisji nowych akcji. Kto poslucha i sprzeda teraz ten zarobi, reszta bedzie kisic kase i potem bedzie sie modlic o wzrosty, jak na Petrolu.
  • Re: A ostrzegałem Autor: ~Janosik [212.244.68.*]
    Naganiaj - chciałbyś dokupić po niższej cenie
  • Re: A ostrzegałem Autor: ~Józek [172.17.42.*]
    Naganiaj?

Godzine po moim poście kurs spadł o kilkanaście procent. Hehe, chyba zostane prorokiem :-))
  • Re: A ostrzegałem Autor: ~wystraszona [82.177.133.*]
    jak daleko moze spasc?
    ratuj guru nie wiem co robic?
    napisz kilka slow co teraz??
    Spadnie do 17-18 groszy. Można się ustawić na kupno po tej cenie.
    A Tobie radze sprzedać póki jest to coś warte. Idzie nowa emisja, rozwodnienie kapitału. Przez kilka miesięcy będzie totalna kiszonka, poza tym będą notowane PDA (prawa do akcji) a to ZAWSZE jest hamulec wzrostowy. Niestety, paliwa do wzrostow nie ma, za to jest do spadkow. Tnij straty poki mozesz, potem bedzie placz i zastanawianie sie "A czemu nie posluchalam dobrej rady".
  • Re: A ostrzegałem Autor: ~max [178.42.245.*]
    kurde ze tez bankier 1792 was nie poinformowal ze trzeba bylo te akcje sprzedac. tak naganial na wzrosty do 1.20zl a tutaj taka porazka. nie martwcie sie jednak o niego on juz je dawno sprzedal teraz nagania na Goa.
  • Re: A ostrzegałem Autor: ~Do matoła Jozka [89.174.230.*]
    Kolejny kurwa z PCK ostrzegałem, błagałem, sprzedajcie. Jakby cie kurw..... wszyscy posłuchali i sprzedali to dziś 10 gr by było. Co za kur....
    Zawsze powtarzam: w trendzie spadkowym kto ostatni sprzeda ten gapa.
  • Re: A ostrzegałem Autor: ~Do matoła Józka [89.174.230.*]
    A kto nagania na spadki ten kur.....
    Kurs pokazuje, kto jest matołem, czy ja, ucieknąwszy z akcji po 33 grosze, czy ty, trzymając się swojej teorii, że przecież musi wzrosnąć.

• Re: A ostrzegałem Autor: ~Do matoła Józka [89.174.230.*]
    Dnia 2010-06-09 o godz. 15:45 ~Józek napisał(a):
    > Kurs pokazuje, kto jest matołem, czy ja, ucieknąwszy z
    > akcji po 33 grosze, czy ty, trzymając się swojej teorii, że
    > przecież musi wzrosnąć.

Ja nie mam akcji cerabudu MATOLE.

Może kupię na wyprzedaży, ale wkur..... mnie takie cioty jak ty. Spadnie , bo ja tak chcę, tupnij kur...... jeszcze nóżką i poskarż się mamie.

Co za cham z ciebie. I ćwok. Nawet pogadać nie potrafisz sensownie. Idiota jakich mało, nie rozmawiam z tobą już więcej.
  • Re: A ostrzegałem Autor: ~ssss [79.163.29.*]
    Czekajcie wszyscy na 0,18 PLN, na pewno spadnie, tylko, że to na pewno na GPW jest takie niepewne, ale powodzenia.
[x]
CERABUD -20,00% 0,18 2014-12-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.