wlasnie tacy spekulanci psuja rynek. Zapierdzielalo od poczatku sesji, lekko spadlo a ten juz sprzedaje. Glupota!!!! no ale na nia lekarstwa jeszcze nie wymyslili
a teraz spokojne wzrosty :) ja zreszta mialem nadzieje zeby sie nie zakonczylo na 20% wzroscie bo wtedy pewnie w poniedzialek byloby slabo. spokojnie pnijmy sie do gory :)
popatrzcie na wykresy z ostatnich trzech dni. Byl wzrost, pozniej lekki spadek i tak juz do konca sie dnia utrzymywalo na fajnym plusie. I tak jest dzis tylko po komunikacje o zakupie troche euforii sie pojawilo. Ale napewno to nie jest kurs na ktorym zakonczymy wzrosty. dzis moze tak. ale najblizszy tydzien pokaze kto ma racje. po takim komunikacie wzrosty beda. spokojnie. robcie zakupy bo to nie koniec
spokojnie ci co teraz sraja juz to sa cieniasy. Lekko kurs opadl (pomimo ze nadal jest 11% na plsie) i juz sprzedaja. Ja juz napisalem w tej grze trzeba umiec myslec. A nie kierowac sie emocjami. Muza idzie w góre którys dzien z kolei i nadal bedzie szla.
i co ma ktos jakis pomysl, w ktora strone idziemy?
Mam dwa scenariusze, oba jednakowo prawdopodbne. Czekam tylko czy nic niespodziewanego nie wydarzy sie na fixingu.
Ogolnie licze w kilku najblizszych dniach na delikatne podejscie kursu w gore.
a ja sadze ze to info pod wyjscie kompa było obroty duze i zwała gdyby skup to by nie było wywalki pakietow moje zdanie nie sugeruj sie za kilka dni bedzie wiadomosc czy komp sprzedał 3 .12 2010
Mam mieszane uczucia co to sypania przez kompap. Obroty podejrzanie wysokie jak na Muze, wydaje mi ze indywidualnie inwestorzy przy nawet najwiekszej checi zalapania sie na 'pompke' nie zbierali by tak akcji z samego rana.
Wydaje mi sie, ze to bylo przekazanie czesci akcji przez kompap. Byc moze spolce, wymienionej w komunikacie, ktora posaida ok.13% udzialow w Kompapie.
Nie jestem pewien, ale nie wyglda mi to na zwykle sypanie, pod wyzbycie sie akcji.
Poczekam na pewno do konca sesji i tez spodziewam sie jakiegos komunikatu o zmianie zaangazowanie ktorejs ze spolek