tak jak pisalem wczesniej zaczyna sie ruch pod debiut wilgi na new connect..ktorej glownym udzialowcem jest wlasnie muza.jedyna chyba z branzy ksiazek na gpw po zdjeciu wsip.logika nakazuje brac kompap.to najwiekszy akcjonariusz muzy.niestety rzadzony przez nieudolnego prezesa lipke.pozdro
ja bym to potrzymal.przy debiucie wilgi moze byc po 9zl.spolka ciekawa kosztowala kiedys pow,20zl.w akcjonariacie kompap i czewone gwiazdy z sld.pozdro
spolka dnia muza zapomniana spolka ,tech.wybicie z b.dlugiej konsolidacji.co wazne na obrotach,akcji b.malo.wyniki takie sobie.ale moze byc lepiej.byc moze chodzi o debiut wilgi,najwiekszy akcjonariusz to kompap,nastepna zapomniana spolka.powinien podazac za muza.pozdro
dzisiaj kolejne 10 procent na oobrotach.powod juz znamy to dokupuje kompap.maja juz prawie 600tys.muzy.wg mnie to nie sa spekulanci.to jest windowanie wartosci spolki.zmiany w akcjonariacie.technicznie jak przebije 10zl to piekny sygnal.wniosek.ladujcie kompap do wora poki jest tani.pozdro
piekne wbicie tech.na muzie.prawie 11zl wykres nie klamie.a przed nia jeszcze debiut wilgi,ciagnie kompap,a nie spekula.tylko dlaczego kpmpap stoi powinien tez powoli podazac na polnoc.pozdro
gratuluje wszyskim muzykantom.co trzymaja papier.a tych jest b.malo.bo b.maly free float.jeszcze zmniejszany przez zakupy kompapu.piekne wybicie na obrotach.zycze wysokich lotow .ps.dziwne ze krolewiatka z sld w muzie.na czele z czarzastym dziwnie milcza o muzie.pozdro
patrze na was wykres i powiem ze niedlugo idziecie napodwojy szczyt.sprzed wielu lat. powyzej 20zl.po po osiagnieciu 33 procent przez kompap moze byc drugie wezwanie.ciekawe po jakiej cenie.jedziecie na szczyty za pieniadze kompapu.ktory jeszcze stoi.logika kaze go dodobierac.przy debiucie wilgi bedziecie testowac 22zl/jak to przerwiecie zostaje samo niebo.gratuluje wszyskim muzykantom.pozdro
Też uważam,że Muza bedzie powyżej 20 zł !! a jak zobaczymy infa o dobieraniu przez Czarzastych ..ups...
Kompap ma ok 33% to jest 900 000x 15 =13,5mln ..a zakupił za srednio 9 zł tzn.5,4mln zysku na razie wirtualnego...jak uda im się przejądz Muzę .powinien byc minimum 14 zł
ja dobrałem...
miallem kilka lat temu muze.ale nie wytrzymalem.stalo to miesicami.ale widac ze warto bylo czekac.mam za to kompap.jednak na muzie uwazajcie.b.mala plynnosc.mozna byc ubranym na lata.chyba ze to jest ten ruch na ktorzy ludzie czekali latami/o pozdro
Jesłi potwerdzi się ,że dwie strony walczą o Muzę to powinno jeszcze wystrzelić ...chyba ,że jedna odda drugiej.. ale w to wątpliwe... Kompap zrobił wezwanie lipiec 2008 po 8,11! i konsekwentnie dokupuje..
widać ,że wszystkich wkxxxxła uchwałą nr 18 z walnego ..podwyżka dla przewodniczącego RN z 5 ooo na 215000zł!!! ! miesięcznieCzarzaści walczą o zystko ;wilga ;hotel i 20 lat pracy w muzie...
Popatrz na kompap ;przez ostatnie 3 lata (od 2007-2009 nowy prezes) zarobili netto ok 8 mln! wcześnie 7 lat strat kilkanaście milionów!! mają jeszcze 6 mln gotówki ...zero kredytów ;działający hotel; nieruchomość i myślę ,że dojdzie w krótce do akwizycji oprócz Muzy! Bedzie odpał! ja dobieram!
tez tak sadze.ze na kompapie konczy sie promocja.ma jeden z najwyzscych ratingow bezp.ale fakt jest taki ze pare lat lipka przespal i byl co cajmniej nieudolny.teraz chce rzadzic w muzie i to dobry ruch.muza ma tez hotel ''moscicki'' w spale.w ost. wywiadzie lipka mowi ze kupuje muze nie za srodki ze emisji kompapu.pytanie-skad on ma kurwa pieniadze.wg mnie kompap sprzedal hotel w otoczynie.wystawiony za 2mln.toby sie zgadzalo.pozdro
Dlaczego przespał? 8 baniek w 3 lata na tym biznesie... są gorsi..
8mln + z emisji 6 mln a na Muze wydał ok 7 mln tak oceniam..
nie było strat więc jeszcze powinno zostać...
A w wywiadze mowił tuż po zakupach ok 35 000 akcji muzy to tylko 300 000 zł wtedy było ..te ostatnie 132 000+120 000 to pewnie już z tych środków z emisji
Hotel jest jeszcze w ofercie na sprzedaż...
zobacz ciekawy art. w sobotnim Parkiecie..
ten tydzień bedzie bardzo ciekawy również na Kompapie...mam takie przeczucie...ale zobaczymy
przespal w tym sensie od dlugiego czasu obiecywal przejecie f.poligraficnnej lub drukarskiej.i do tej pory nic.a mial srodki z emisji.w czasie ostrego kryzysu mozna bylo kupowac za bezcen i dalej czas ucieka.ale teraz mozebyc poligrafia plus drukarnia plus wydawnictwo ksiazek.super.nie ma takiego odpowiednika na gpw.pozdro
Jedyna wartościowa drukarnia to była Ozgraf w Olsztynie i tego szkoda ale to Skarb Państwa i do dzisiaj nie sprzedane więć jeszcze ma szanse ...;-)
Iluż to było Prezesów co rozpieprzyli pieniądze z emisji i nic... sam się dziwiłeś skąd ma środki na Muza .a coś mi mówi ,że to jeszcze nie koniec z zakupami!
Lepiej aby drukarń nie kupował ...jak z Muzą wyjdzie to ja wybacze!
Dnia 2010-06-27 o godz. 16:59 ~kris b napisał(a):
> tez tak sadze.ze na kompapie konczy sie promocja.ma jeden z
> najwyzscych ratingow bezp.ale fakt jest taki ze pare lat
> lipka przespal i byl co cajmniej nieudolny.teraz chce
> rzadzic w muzie i to dobry ruch.muza ma tez hotel
> ''moscicki'' w spale.w ost.
> wywiadzie lipka mowi ze kupuje muze nie za srodki ze
> emisji kompapu.pytanie-skad on ma kurwa pieniadze.wg mnie
> kompap sprzedal hotel w otoczynie.wystawiony za 2mln.toby
> sie zgadzalo.pozdro
Dlaczego przespał? 8 baniek w 3 lata na tym biznesie... są gorsi..
8mln + z emisji 6 mln a na Muze wydał ok 7 mln tak oceniam..
nie było strat więc jeszcze powinno zostać...
A w wywiadze mowił tuż po zakupach ok 35 000 akcji muzy to tylko 300 000 zł wtedy było ..te ostatnie 132 000+120 000 to pewnie już z tych środków z emisji
Hotel jest jeszcze w ofercie na sprzedaż...
zobacz ciekawy art. w sobotnim Parkiecie..
ten tydzień bedzie bardzo ciekawy również na Kompapie...mam takie przeczucie...ale zobaczymy
co kilka dni ladne pakiety na muzie lataja.wczoraj ponad 100tys.po 13.45.walka idzie na calego.kompap ma jeszcze kupe kasy i polyka muze.chociaz raz lipka pokazuje ze ma jaja.pozdro
Nie doceniałeś gościa! Dopiero się zacznie .. ,ff tylko ok 15 %- tak domniemywam a to tylko 420 000szt ;-
Bedzie się działo jeszcze bo widać ,że -tak jak myślałem -są pakiety znaczy bronią się przed przejęciem!! a to dobrze dla małych akcjonariuszy!!!Obstawiam,że te ostatnie 100 000szt to Zarząd który się nie ujawnia czyli Garliński lub Czarzasta....
Wszystko idzie według planu ;-)) Tak jak myslałem kupuja po 13,5 zł do 15 zł a mogli jeszcze w czerwcu po 7 zł!!!!!!
A PLan na wakacje powinień być taki ..wezwanie ;przekroczenie 33% kompapu i wezwanie na 66% i wtedy Kompap odpali ! bo zyska tylko na Muzie powyżej 8 mln tj ok 1.5 zł na akcje.
czyli to nie byl falszywy ruch.piekne wybicie na obrotach.a stalo to kilka lat nikt tego nie chcial.pozdro dla wszystkich cierpliwych muzykantow.leccie wysokoo.to jest wasz czas
widze ze muzyka ostro gra.jak jutro przebijecie 20 zl.wrota piekiel szeroko otwarte.pomyslec ze mialem muze po 6.5/i sie kisila.nie naleze do cierpliwych.blad/wszystkim muzykantom gratuluje.pozdro