• ecard Autor: ~rob33 [93.105.63.*]
    a co tu tak cicho od paru dni
  • Bo trwa skup Autor: ~kielbik [87.48.1.*]
    step by step.
  • Re: Bo trwa skup Autor: ~Romano74 [83.23.180.*]
    Wielki Leo B. też tak mówił i zszedł krok po kroku z ławki trenerskiej jako pokonany :(
  • Re: Bo trwa skup Autor: ~kielbik [87.48.1.*]
    Leo byl wielki mial swoje 5 min. a cierpliwi beda nagrodzeni. Jak masz Papier to wywal po co Ci taki gniot. Niedlugo walne i kto wie co bedzie i czy nie zrobia skupu pozostalego papiera np po 72 gr. a co daje dobre 10% wiec spox praktycznie ryzyko niewielkie.
  • Re: Bo trwa skup Autor: ~Aj [89.73.124.*]
    Tylko, że nie będzie przymusowego wykupu akcji. Poczytajcie co dziś Pani prezes mówiła... Dodatkowo szykuje się emisja akcji dla SKOKu. Aktualna cena jest zbyt niska wg mnie.
    ECard nie zniknie z giełdy.
  • Re: Bo trwa skup Autor: ~kielbik [80.161.188.*]
    Wedlug mnie najwazniejsze 22.06 beda decyzje:
    12. Podjęcie uchwały w sprawie dalszego istnienia Spółki. !!!!
    13. Podjęcie uchwały w sprawie wyrażenia zgody na zbycie zorganizowanej części przedsiębiorstwa. ( tu chodzi pewnie o bankomaty dla SKOK)
    Dla mnie SKOK dziala konsekwentnie by poprawic rentownosc i wszyskie wskazniki spolki. Ale tego jeszcze nie ma w cenie.
  • Nie mam papieru Autor: ~Romano74 [79.184.247.*]
    Nie, nie mam tego papieru. Żeby powiedzieć więcej nie mam w chwili obecnej jakiegokolwiek papieru. Jednak ECARD jest mi bliski i przypatruję się mu od 9 miesięcy. Liczę, że jeszcze trochę zejdzie i wtedy wskoczę do Waszej drużyny (szczęśliwych posiadaczy).
  • Re: Nie mam papieru Autor: ~kielbik [80.161.188.*]
    Tu nie ma zadnej druzyny. papier w wiekszosci w drobnicy. Paru leszczy takich jak ja i to wszystko. a widac to po forum gdzie praktycznie sam siedze co jakis czas cos probuje sprowokowac i pobudzic dyskusje. Aha poczekaj jeszcze kolejne 9 miesicy a kurs bedzie po 2-3 PLN. pozdro.
  • Tyle czekać nie będę. Autor: ~Romano74 [80.51.75.*]
    Tyle czekać nie będę, zamierzam wejść wczesniej :) Teraz tylko szukam dobrego momentu i wskoczę. Na chwilę obecną jest zbyt poziomo na wykresie, czekam na zejście 3 może 4 grosze niżej, a wtedy masz moje słowo, że zajnwestuję.
  • Re: Tyle czekać nie będę. Autor: ~kielbik [80.161.188.*]
    Nie musisz dawac mi slowa. Mam w tym temacie, jak piszesz, rozklad plaski. Stagnacja tez mi po czesci odpowiada. wedlug mnie male szanse na spadek ponizej 60 gr. Obecnie szuramy zdrowo po asfalcie. Wczoraj jednemu leszczykowi puscily nerwy i wywalil 20k papiera po 60gr, nie wiem ile chcesz zainwestowac ale wieksza ilosc trzeba ciulac i ciulac. ja tak robie od dluzszego czasu i sie tym nie martwie. pamietaj im dluzsza konsolidacja tym wyzsze i gwaltowne wybicie. pozdro
    P:S Tu taka stagnacja ze nawet nie ma z kim wymienic pogladow.
  • Re: Tyle czekać nie będę. Autor: ~Stefek [95.171.120.*]
    Bo i o czym gadać?
    Wszystko w temacie zostało powiedziane, tworzenie kółka wzajemnej adoracji i poklepywanie się po pleckach nie ma sensu.

Ja swój pakiet spokojnie trzymam. To nie jest spółka dla niecierpliwych. :-)
[x]
ECARD 0,00% 3,96 2015-10-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.