• Umowa Autor: puch_25 [77.189.55.*]
    Po sporej przerwie mamy nowa mikrostacje. Teraz powinno nastapic przyspieszenie podpisywania nowych umow, bo plan na ten rok jest ambitny.
    Na marginesie to ciekawi mnie, komu zalezy na zanizaniu kursu spolki? W piatek 10 akcji sprzedanych na zamkniecie sesji po 4,67 dzisiaj to sama zagrywka. Dla mnie to blazenada, ale jednak ktos to robi celowo. Tylko czemu ma to sluzyc?

Pozdrowka...Puch

P.S: Jeszcze raz wklejam swoj post, bo pierszy poszedl gdzies w kosmos :D
  • Re: Umowa Autor: puch_25 [77.189.107.*]
    Tak jak napisalem powyzej podpisywanie nowych umow nabiera tempa. A swoja droga bardzo dziwie sie tym, ktorzy sprzedawali niedawno tak tanio swoje akcje. Nie byly to jakies oszalamiajace ilosci ale mimo wszysto....Swiadczy to chyba o tym, ze pozbyli sie ich przestraszeni, a przede wszystkim przypadkowi posiadacze tego papieru. Ktos kto jest w temacie i umie docenic wartosc posiadanych akcji wie, ze powinny one byc wycenione o wiele wiecej niz obecnie Rynek dyskontuje przyszlosc a w tym przypadku nawet dekoniunktura na calym rynku spolce nie powinna zaszkodzic A wiec...co sie odelecze to....:)

Pozdrowka...Puch
  • Re: Umowa Autor: puch_25 [77.189.62.*]
    Wiem, ze to malo prawdopodobne aby ten, do kogo zaadresuje te slowa przeczytal to co napisze, ale....Gosciu, wyluzuj z tym sprzedawaniem jednej akcji i nie zanizaj kursu bo ci na prowizje zabraknie :P. Na marginesie; dwie kolejne umowy podpisane (cztery w ciagu tygodnia). Kto nie kuma jak to przeklada sie na przychody i przyszle zyski powinien zajac sie uprawianiem ziemniakow, a nie inwestowaniem na gieldzie :D.

Pozdrowka...Puch.
[x]
EKOPOL 1,43% 7,10 2025-12-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.