A tak poza tym trwa zbieranie akcji - animator bawi się kursem żeby jak najwięcej akcji zebrać z rynku.
W arkuszu zleceń po jednym zleceniu kupna i sprzedaży - jak chcę po niższej cenie z lewej dokupić zaraz ktoś przebija z wyższą ofertą.
Myślisz, że ja jestem taki głupi jak ty dawcokapitału.
Zapakowałeś w Fastfina z 200-300 tyś i co - zostało ci 130 tys?
I co - nawet nie możesz z tego wyjść ,,ynwestorze".
Są spółki w które inwestuje i są takie na których spekuluje (np. FASTFIN) :)
gantoPalanto, jestes jak stary kuter rybacki: cuchniesz z daleka i stać cię juz na niewiele...
przeczytaj psychologię dla ubogich i początkujących, wówczas może twój dowcip wzniesie się jeden poziom wyżej, choć i tak będzie to poziom najtańszej spelunki...
Mecha żałosny dawcokapitału...
Widzę, że cię zdenerwowałem.
Może cię boli, że mam na razie 50 % na plusie.
Ale nie jestem taki - chcę ci pomóc.
Wezmę od ciebie te resztki fastfina - tak z 250 tysięcy po 45 groszy.
Nie zapominaj,że papier jest w silnym trendzie spadkowym...
Spiszemy umowę cywilno-prawną i będę miał osobistą przyjemność zapoznać się z największym dawcą kapitału na NC (bezcenne)
AHAHAHAHAHAH:D dobre dobre:D Mecha.. czemu sie nigdy nie odniosłeś do swoich ynwestycji?:D VENO EUI FFI... kiedy odbijesz namoczoną kaske?:D ile jesteś w plecy? nie szkoda ci?
Trzeba tak wyrzucać żeby kursu nie zwalić:) to raz, a dwa... po co wyrzucać jak firma się rozwija i spór ma się ku końcowi z pomyślnym wynikiem dla GPPI:)
Ty sie weź za siebie bo pociąg ci ucieka a inwestycje w Veno i spółki tym podobne spowodują że już niedługo będzie cię stać tylko na notowania opóźnione o 15 minut.
Czyli kurs w okolicach 80 groszy... i to w tym tygodniu:D no nie rozśmieszaj mnie... żałosne są te wasze naganiania na spadki... na co liczysz? że utwierdzając się w tym że GPPI to syf zmniejszy ci się kac moralny po moczeniu kasy w Veno FFI i Eui? Chciałbyś wreszcie powiedzieć: udało mi się nie namoczyć. Przykro mi ale chwilowo nie dość że namoczyłeś to jeszcze tracisz okazję na odrobienie przynajmniej części strat. Rynek zweryfikuje kto ma rację. Po 25 czerwca zostanie ci tylko bełkot o słabych raportach i złym wyniku kontroli... Kontrola zostanie wykonana z wynikiem pozytywnym, raport za II Q będzie dobry więc co jeszcze napiszesz na GPPI? że to śmieć który dał zarobić 200%-300%?
ganto palanto, jak ciebie tu czytam, to lzy plyna mi ze smiechu :) Ty jestes jakis niedorozwoj wychowany jak w ruskim komiksie. Ja mam 2 tys. akcji GPPI, sprzedam ci za 5 zetow sztuka, bedziesz mogl chocdzic i chwalic sie, ze kupiles najdrozsze akcje, jak prawdziwy rusek, ktoremu jakakolwiek nowo nabyta rzecz tylko wtedy sprawia przyjemnosc, kiedy zostala kupiona najdrozej. A ten ays to jakas malo udana kopia Luisa de funes...
Łzy płyną Mechaoróżnychnickach (rozumie wstyd ci) ze śmiechu i powtarzasz sobie pod nosem :
,,Jak mogłem być taki głupi?
Dlaczego ja? Jak w tak krótkim czasie straciłem tyle pieniędzy?
Spadły wszystkie spółki, które kupiłem.
Chyba giełda nie dla mnie....
Gdybym chociaż kupił trochę akcji GPPI jak pisał mój dobry duch gantoman.
No nic muszę robić nadal moją głupkowatą postawą dobrą minę do złej gry.
Tylko chłopaki z GPPI mi zostali...
Tu jeszcze próbuję pozować na guru giełdowego.
Wiem że jestem żałosny ale tylko oni obecnie pozwalają mi choć na chwilę zapomnieć o moich ynwestycjach..."
:D:D:D:D Mechunia się zdenerwował:D ojejej:D biedny Mechunia... no dobrze, już dobrze.. straty 50-80% da się odrobić.. kredyt musisz wziąć... AHAHAHAHAHAHAHHA:D
jesteś skończony przyjacielu, ktoś zebrał kwiat twoich wypowiedzi nt. veno, każdemu polecam, co prawda nie ładnie się śmiać z cudzego nieszczęścia, ale Mucha sam sobie na to zapracował
https://www.bankier.pl/forum/forum_o_veno,6,21,10000000488.html
no mecha, wreszcie się przyznałeś, że to ty:
inwestor, sędzia, hrabia, policja a teraz jeszcze lekarz
oto cały ty: wielki prorok wielu imion (z małym kompleksem niższości)
mistrz nietrafionej prognozy
antywskaźnik wielu spółek
cieszę się, że piszesz o spadkach - znaczy będzie rosło
jeszcze NIGDY nie podałeś właściwego kierunku