Nie dziwi mnie więc że wszyscy co znali spółke rzucili się na zakupy. Jutro będa dochodzic Ci co dopiero teraz czytaja info o umowie. Tutaj każdy wie że 1 zł to kwestia dni dlatego tak agresywnie wyrywali sobie papier.......
Agresywnie wyrwali sobeie papier ..dobre sobie...a zjazd z 56 gr na 49 i potem mieleniie przy 51 i rozpaczliwa podbitkja do 54....ty to nazywasz wyrywaniem sobie papiera...????
a kolega o korekcie w locie słyszał ?
Jednych zadowala 10% zysku a innych nie.
Gdyby Papier cofnął się z +50% na +10% wtedy można byłoby płakać. Ale jak kończy na +45 % to udowadnianie, że było 5% więcej jest śmiechu warte.
Jutro stabilizacja i kolejne dni to kolejne wzrosty.
Trzeba być niepełnosprawnym umysłowo aby nie potrafić przeliczyć obecnej wyceny spółki chociażby dla 7% rentowności podpisanego kontraktu.
Eko Export też mieliło sie jak krew z nosa od ceny 1,50 do 2 zł a krzykaczy takich jak Ty było dziesiątki i krzyk rozpaczy, że nie kupli został.
Zostało 1 mln akcji w wolnym obrocie odejmując od FF wczorajszy i dzisiejszy obrót!!!!
Kontrakt 33 mln... to jest przeskok w lidze!!!
Jak ktoś tego nie rozumie, to niech nie inwestuje!
Dnia 2010-06-08 o godz. 11:39 ~LECIMY !!!!!!!!!!!!! napisał(a):
> KAŻDY MĄDRY TO ROZUMIE !!!!!!!!!!!!
KIERUNEK 5 ZETA
> !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Autor | ~LECIMY !!!!!!!!!!!!! [79.162.91.*] 2010-06-08 10:28 Zobacz wątki dotyczące Vedia
Zobacz profil Vedia
I NADAL JEST TANIO
ZA CHWILĘ ODJAZD
PRZYGOTOWAĆ SIĘ NA OSTRA JAZDĘ !!!!!!!!!!!!!!!!
Teraz co napiszesz ile jeszcze musisz wysypać obljgaci które zamieniłeś na akcje jakie podpuchy dziś sypać kto ma bo po wejściu NEW DROGAN JUZ Vedia tylko kontrakty będzie podpisywać MOPS
chyba mnie z kimś mylisz, nie obejmowałem żadnych obligacji a swoje akcje kupiłem,
a co do obligatoriuszy to z tego co wiem to sprzedali swoje akcje w zeszłym roku.
A co napiszę to to żebyś
porównał tąmtą umowę z obecnie realizowanymi zamówieniami przez Vedię
pozdrowienia Jazzy LOP i inni (ostatnio mam trochę pracy więc się nie udzielam
niedługo zbliża się standardowy czas na coroczne WZA więc znów się skrzykniemy,
we wczorajszym Pulsie Biznesu ( papierowym) jest fajny artykuł o akcjonariuszach mniejszościowych,