Nie podniecałbym się tak tą rekomendacją..Możliwe,że rekomendujący chcą pozbyć się papiera..NIeraz już tak bywało..Pamiętajmy o dużej emisji po 5 Euro..
grają pod jak największą zbiórkę , a na logikę biorąc ,to kto mądry wywalałby teraz papier,przecież gołym okiem widać kierunek na Orco ,a korekta na rynku się kiedyś skończy ;) pozdrawiam na wyższych poziomach .Moim skromnym zdaniem to za dwa miesiące będę nieźle zarobiony, 50zł wita .Za dużo dobrych wiadomości przed nami , powieje nam w żagiel i to mocno , Pozdrawiam
Myślę ze to już te poziomy na których warto pomyścleć na dupnem. Pamiętam rok temu przy poziomi 23 zastanawiałem się nad kupnem, nie kupiłem kilka tyg. i było po 51zł. Teraz zaryzykuję mam nadzieje ze sie opłaci.
zaliczymy 15,70 i może będzie odbicie z 10% , radzę redukować - odkupicie taniej.Nie jest dobrze panowie i panie, jakieś czarne chmury nad Orko,powodzenia życze
do końca sierpnia nic się nie ruszy, 180mln zl długu za klonową aleje w warszawie, w sierpniu kovczy się ochrona banku PEKAO SA na ten kredyt, ponad połowa mieszkań nie sprzedana, nie analizowałem jeszcze innych inwestycji, ale na jakiej podstawie WY oceniacie ta spółkę, bo ja tego nie rozumiem, chyba na wiarę, to sie ostro przeliczycie, chuba że macie info o inwestorze strategicznym o którym nikt nie słyszał, bo moim zdaniem banki nie dadzą juz ani grosza tej firmie, a w KRS tylko 50tys.zl wpłacone. fakty wyciągnijcie sami.
O jakiej Ty ochronie Pko piszesz, chyba coś Ci się pomieszało? To że kapitał spółki celowej jest taki to normalne., zabezpieczenia są na nieruchomościach.