• Panowie, nawaliłem - przyznam się, że wyskoczyłem Autor: ~Życzliwy [83.22.166.*]
    Witam,
    opuściłem z dniem dzisiejszym pokład po 0,23 gr (po tyle też kupiłem, więc wychodzę stratny na prowizji). Wszedłem spekulacyjnie pod podwójne dno, ale niestety na spółce nic się nie dzieje, a wobec silnych spadków na gpw, lepiej tam szukać w dłuższym terminie okazji niż kisić kasę na SSI. W dodatku ta zbójecka emisja po 10gr wyklucza jak dla mnie inwestycję długoterminową. Szczerze większe widzę prawdopodobieństwo przebicia wsparcia na 22gr (konsekwencji tego zdarzenia nie muszę tłumaczyć) niż zgarnięcia podaży z 24 gr. Oczywiście pozostałym na pokładzie życzę powodzenia i zarobku.
  • Re: Panowie, nawaliłem - przyznam się, że wyskoczyłem Autor: ~xxx [213.108.115.*]
    gratuluje trzezwego osadu sytuacji
  • Re: Panowie, nawaliłem - przyznam się, że wyskoczyłem Autor: ~Też życzliwy [83.4.213.*]
    Sensowny i logiczny post, a na forum bankiera oczywiście praktycznie zero odpowiedzi. No tak, tutaj króluje naganianie na wzrosty przez zdesperowanych umoczonych. Zastanawiam się czy będzie jakiś dym na walnym z powodu tej emisji? Ludzie, to wasze pieniądze, a oni drukują akcje po 10 gr oraz warranty, podnosząc kapitalizację spółki, co odbije się na cenie. Oczywiście kto ma zarobić, ten zarobi, a drobnicy jak zwykle pozostanie użalanie i naganianie na forum bankiera.
  • Re: Panowie, nawaliłem - przyznam się, że wyskoczyłem Autor: ~xxx [213.108.115.*]
    a co maja pisac ludkowie ...
    dobrze wiedza ze dali d... juz nawet naganiac im sie nie chce

cala uwage skupiaja na tym aby na sam koniec sesji wyciagnac jakimis ostatnimi groszami kurs do gory

tak jak dzis np kupiono az 1000 sztuk i kurs UP
    to nic ze juz stoi kolejka do sprzedazy po 23, najwazniejsze ze jest UP

a emisja zbojnicka ...
    beda sie martwic wtedy jak uchwala, na razie mysla ze to taki dowcip prezia
    :D
  • Re: Panowie, nawaliłem - przyznam się, że wyskoczyłem Autor: ~Wlad [95.108.6.*]
    Dnia 2010-06-14 o godz. 16:13 ~xxx napisał(a):
    > a co maja pisac ludkowie ...
    dobrze wiedza ze dali d... juz
    > nawet naganiac im sie nie chce

cala uwage skupiaja na tym
    > aby na sam koniec sesji wyciagnac jakimis ostatnimi
    > groszami kurs do gory

tak jak dzis np kupiono az 1000
    > sztuk i kurs UP
    to nic ze juz stoi kolejka do sprzedazy po
    > 23, najwazniejsze ze jest UP

a emisja zbojnicka ...
    beda
    > sie martwic wtedy jak uchwala, na razie mysla ze to taki
    > dowcip prezia
    :D

to emisja motywacyjna jak zarabiają średnio 1450 zł

a kolega xxx to co ma w portfelu, że tak ssi krytykuje.
    Krytyka oczywiście jest pozytywna o ile jest konstruktywna ;-)
    tutaj negatywny PR nie jest potrzebny, wszystko jest podane jak na dloni
    czesc inwestorow oszukuje sie ze to nie zarzad z preziem pluja im w twarz a tylko deszcz pada ...

czas zrzucic to co stoi na 22 ...
  • Re: Panowie, nawaliłem - przyznam się, że wyskoczyłem Autor: ~Wlad [95.108.6.*]
    a ja ci mówię że spółka zaskoczy jeszcze w tym kwartale
    to macie 2 tygodnie czasu...
    na razie to wyciaganie 210 sztukami kurs zeby nie spadal

zenua
[x]
SSI 0,00% 0,01 2014-02-17 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.