Sam kiedyś myslałem by po sprzedazy GPPI przerzucić sie an FFI. Ale obecnie uważam że to zły pomysł. Porównajcie FFI z kredytink. Kredyt ink ma podobna kapializacje co obecnie FFI. FFI paluje dokonać emisji 30 mln obligacji a KREDYT juz wyemitował 40 mln i wnet bedzie miał z tego super zyski. Kredyt skupił 1/3 wszytkiech wierzytelności od operatorów telekomunikacyjnych. Kedyt ink jest liderem co do "pozwów elektronicznych" Zyski tez KREDYT ink ma lepsze.
A tak pozamerytorycznie to FFI już swoje 5 minut miał i niestety obecnie jest tam marazm i uważam że jeszcze długo spółka niczym nie zaskoczy. To nie jest NC gdzie mozna spekulowac. Nawet za 2 lata nikt nie da za FFI 1,2 zł bo 120 mln za sppółke zarabiającą 4 mln to mocno za dużo.
Sa inne lepsze spółki. Ale na razie lepszej niż GPPI nie potrafiłem znaleźć.
Ale nie polecam KREDYTINK bo również, tak samo jak na FFI jest tam marazm... ale jak ktos konicznie chce kupić jedna z tych spółek to KREDYTink jest wedlug mnie lepszy.
Widzimy 2,XX PLN w najbliższej przyszłości. A ty widzisz jeszcze karawane, czy już zniknęła ci za horyzontem? Bo twojego szczekania już prawie nie słychać. Napisz, że spadnie, bo WSZYSTKO co tu napisałeś się nie sprawdziło :)
Ron to trzeba było słuchać AT i nie sprzedawać za 1,2 zł. mówiłem że ktos zorbił wtedy silna korekte jednodniowa i każdy będzie liczył że to sie powtórzy i odda akcje za bezcen po 1,2 zł. Obecnie nawet gdy będzie korekta to 1,5 zł bedzie silnym oporem
do 1,8 sa akcje tylko ze nie ma na nie chetnych, bo sie boja lub łudza ze kupia nizej....
mysle ze jesli bedzie korekta w biegu to GPP pojdzie dosc długo i ładnie do gory...
zwróć uwagę na środowy arkusz transakcji, ktoś robił zrywy - zwijał kilka tysięcy w jednym czasie z dokładnością do 1 sekundy. Tak się podbija.... akcje w mocnych rękach i nie ma komu oddawać, w przeciwnym razie już testowalibyśmy 1,4:)
nie obiecuj nie obiecuj bo i tak nie dotrzymasz słowwa, zresztą z sądząc po poziomie twoich wypowiedzi oraz biorąc pod uwagę twoje sukcesy na giełdzie o wydaje mi się że masz wyjątkowo pusty łeb i mógł byś odbić się od dna tego urwiska
świadomość problemu to pierwszy krok do poprawy, wygląda na to że dla ciebie jeszcze nie wszystko stracone, a już traciłem nadzieję moja ty droga Mucho