to tak wolno robic w chuja inwestorów czy to aby nie prokurator powinien sietym zainteresowac to jawne wprowadzanie w błąd za co grozi do 10lat +konfiskata majatku
Dnia 2010-06-02 o godz. 22:03 ~skandal napisał(a):
> to tak wolno robic w chuja inwestorów czy to aby nie
> prokurator powinien sietym zainteresowac to jawne
> wprowadzanie w błąd za co grozi do 10lat +konfiskata
> majatku
Weź pod uwagę, że prezes nie może działać na szkodę spółki, a może ten inwestor dogada się z bankami. Natomiast gdyby poszło info o zamiarze jego wejścia to cena poszłaby znacznie do góry, w związku z czym odstąpił by od transaki i np. przez to nie dogadałby się z bankami - co można by było podciągnąć pod działanie na szode spólki przez prezesa....
ps. to tylko jedna z wielu hipotez, które można wymyślać. Prawda jest taka, że do prezesa powinno się mieć ograniczone zaufanie...
kupię a on na mnie do knf znowu doniesie hahahahahha czy to normalne a tak na tej bananowej gpw nie ma zasad tu tylko kasa misiu kasa i czyszczenie kont małym inwestorom żałosne ale prawdziwe
teraz juz wiem z kim i z czym chciał walczyc kaczyński
Dnia 2010-06-02 o godz. 22:22 ~skandal napisał(a):
> kupię a on na mnie do knf znowu doniesie hahahahahha czy to
> normalne a tak na tej bananowej gpw nie ma zasad tu tylko
> kasa misiu kasa i czyszczenie kont małym inwestorom
> żałosne ale prawdziwe
teraz juz wiem z kim i z czym chciał
> walczyc kaczyński
na złego konia stawiasz - niech się oni wytłumaczą z przekrętów na nieruchomościach w dużych miastach Polski, głównie w Warszawie jakie porobili poprzez swoje fundację i wydawnictwa, a później niech walczy dalej z tym całym układem, lecz niech najpierw rozliczy siebie i kolesiów.
Przedstawiona przez ciebie hipoteza myślę że nie ma znaczenia dlatego, że transakcje dokonywane byly poza rynkiem regulowanym - chyba, że jest coś o czym nie wiem to mnie popraw.
szkoda mi Was, pieprzycie trzy po trzy na forum. skupcie się na spółce i wykresie, a zobaczycie w najbliższym czasie mega wzrosty ( miecio przesadził z 30,-)...
czym wy się podniecacie przewalili poza rynkiem trochę akcji po 10 gr i to ma byc powód do wzrostów? kogo wy chcecie znowu ubrac w bankruta? ludzie takie numery robi się przed ogłoszeniem upadłosci