mam o 6185 akcji więcej :) ale wiem że większość uważa tak jak moja żona że coś im droższe tym lepsze :) bo po 80gr chętnych było co niemiara a po 46 to pewnie akcje dla biedaków :) Pozdrawiam
moze przejmiesz ta spolke, ale bardziej prawdopodobne jest gwaltowne wybicie na dniach w koncu po takich spadkach jakie tutaj byly mozliwy ruch jest tylko jeden, moze jeszcze dzisiaj.
dlatego spokojnie czekam . Wczesniej kupowałem miedzy 47 a 50 gr ale jestem całkowicie spokojny o zysk na tej spółce a jak jeszcze troszeczkę podskoczy Petrolinvest to sprzedam i bez obaw kupię z prawej Maximusa nie wykluczone że jeżeli ktoś się pozbywa akcji to uda się to zrobic poniżej 40 gr. Ale może być również tak jak ty piszesz , w sumie nie znamy dnia ani godziny :)
Bedkidzki Dom Maklerski brał po 0,65zł i nie po to aby staracic a i nowy do zarzady skupił już 300 tys akcji czekajcie na oficjalne info a spokojnie zobaczymy 3 z przodu
Bral troche bo jako animator musial. To nie jest warte nawet 15 groszy patrzac na prognozy zyskow (a na razie straty jednak tylko i przy mikroskopijnych obrotach) i "wysokie ryzyko nieosiagniecia rentownosci" (Dok. Informacyjny). W planie dodruk 10 mln akcji dla prezesa po 10 groszy sztuka. Konkurencja to kilkazdiesiat tysiecy podobnych podmiotow w Polsce. Powodem wzrostu jest tylko spekulacja i zadne fundamenty.