Wpadło mi dzięki wam trochę akcyjek, które oddam za kilka tygodni z ponad 100 proc. zyskiem... Gdyby nie wy, nie miałbym tak udanego dnia. Jeszcze raz serdecznie dzięki:)
Dziś ktoś się bawi i kurs ustawia transakcjami 1 akcyjnymi. chyba już nikt nie chce nisko sypać... Jakby ktoś chciał jednak to ja chętnie odbiorę:)))))))))))))))))))
mam apel wiemy o co tu gra idzie w najbiższym półroczu ostatni skoczkowie wyskoczą i powoli do góry nie wystawiajcie swoich akcji na podaży przynajmniej nie nizej niz 5-7 zł spróbujcie zrozumieć o co choidzi
bo nawet na małym obrocie można zrovbić odpowiednie poziomy więc przynajmniej nie utrudniać KPW posżło 850 tyś akcji z 1 miliona w obrocie to kto ma sypać uklepiemy 65-7 0groni i ruszamy tylko nie podstawiać kłód
patrząc na obroty nabywców z oferty prywatnej już nie ma praktycznie są CI drudzy z 1 bańką papiera większość poparkowana jest jeszcze mnóstwo czasu to dopiero 5 sesja
a co juz sie posrales ze strachu wal , chetnie odbiore od takich leszczy jak ty , 1 mln papiera w obrocie z czego 80 % przemielona na debiucie miedzy 0,72 a 0,90
Oj jak ja lubię takie kicania.... znowu komuś nerwy puściły i sprzedał. Tylko że akcji już na rynku nie ma... ostatnie chwile promocji moim zdaniem. Niedługo będą brać po 0,8:) Czekamy tylko na dobre infa i można zacząć marsz w górę:)
Życzę tobie żebyś zarobił. Tyle że PXY nie jest jakąs perłą. To zwykła spóła spamująca ludzi z włączonym blue toothem w fonie. Na razie nie widać specjalnego zainteresowania spółką. Animator trzyma kurs na 62 i 63 grochach batonami. Ale to tylko tyle. Można siedzieć na spólce, ale ten papier popada w zapomnienie. Kolejna zapomniana "perła".
To jest prosta gra... wszyscy co wchodzili po 0,4 w pp już wywalili. Teraz gra toczy się o to, kto kupi taniej... Jak na razie po 0,6 nikt nie wziął, więc generalnie minimalne ryzyko dalszego spadku przez 6 miesiecy. A jak się uda, to będzie wzrost....
nie po 0,4 tylko 0,48 i 0,6 większosć przemielona na resztę lock upu i tu się zgodzę mamy conajmniej pół roku na piękną akcję godną mundialu i w dupie mam wszystkich straszycieli bilansowych i innych rynsztokowych detektywów 1 milion w obrocie przez najblizsze pół roku i mozę cie mnei postraszyć juz się boję he he
Weź się gościu ogarnij i nie kompromituj naganiając na papier pod różnymi nickami. Kto będzie chciał to kupi, kto nie to sprzeda. Po to jest gielda, a z forum nie robic smietniska.