Skup akcji 4,50-10 PLN od dnia podjecia uchwaly na 5 lat kwota do rozdysponowania 1,5 miliona, niezle niezle, ja mysle juz od dluzszego czasu ze prezesy mysla tylko jak ta spolke z gieldy wycofac:):) jak tylko skupia wszystko co jest do skupienia:)
bzdura z 4,5zł
Nie ma górnego ograniczenia skupu, tylko minimalna cena- 0,5zł.
Na skup jest planowane 5 lat...przy takiej płynności to 1,5mln przemieli się w ciągu tego okresu ;)
-moim zdaniem potrzeba mniej zeby dojsc do 4,5 zlotego niz 200 tys zl.
- co nie wyklucza wejscia jakiegos konkurenta na 5% i wtedy porozumienie i zwiekszenie zaangazowania tym bardziej ze spolka PNR jest w mojej ocenie dobra i stabilna i przygotowana do wzrostów
- jednoczesnie zgadzam sie ze moze byc znaczne podbicie PNR pod najblizsze wejscie kolejnej agencji na NC czyli emersona. Patrzac na kapitalizacje Drag i PNR to uwazam ze PNR jest mocno niedoszacowane.
a swoja drogą to konczy sie już II kwartał i mam nadzieje ze bedzie znowu na zysku !!!! co oznacza że moga być wzrosty, poczekam i popatrze i dokupie sobie troche akcji znowu.
poczekaj spokojnie i obserwuj najblizsze 4 tygodnie jak kurs odjezdza do góry powyzej 4,5 złotego. Jak chcesz szybciej to zawsze sie mozesz dolaczyc a pozniej sprzedac za 8 czy 10 zł czy nawet 12 złotych bo i tak bedzie tanio.
lepsze biuro nieruchomosci i wieksze niz dragowski. Ponadto z wiekszymi perspektywami, nizsyzmi kosztami i wiecej cashu i nieruchomosci. Zatem powinna byc wyzsza kapitalizacja niz dragowskiego czyli powyzej 35 mln zł co oznacza min. 11 zł za akcje POLNOCy.
mysle ze szybciej niz sie komukolwiek wydaje. Papier najabrdziej wyprzedany na calej gieldzie. Jka sie zaczna wzrosty to juz konkretne. Spolka notowan tylko po wartosci ksiegowej !!!!
Akcje notowane nie tylko znacznie ponizej wartosci ksiegowej ale co wazniejsze znacznie poznizej wartosci katywow i gotowki co widac w raportach okresowych. Kierunek moze byc tylko jeden chyba.
a co do skupu to fakt , moze byc szybko patrzac przynajmniej na liczby. jak na ta spolke to tylko w lutym juz 66.000 sztuk sie przemielilo co jest dosc duzo jak na ta spolke.