• jest inwestor Autor: ~MechaGodzilla [83.14.101.*]
    niebawem spółka się rozpędzi.
  • Re: jest inwestor Autor: ~aa [93.105.60.*]
    jakie ustalenia po walnym ?
  • Re: jest inwestor Autor: ~Banan1972 [178.56.45.*]
    tylko do przodu
  • w snach:D Autor: ~ays [83.24.205.*]
    Inwestor który kupi nierentownego balona?:D ahahhaha:D c/wk i c/z:D obrotów brak, raport marny, w raporcie cena jednej akcji =14zl ahahaha:D pośmiewisko GPW:D a na koniec dodam że odsetki zeżrą zyski... bo kredycik jest a rentowność spada...
  • Chyba komornik prezej a nie inwestor. Autor: ~KNF [195.150.61.*]
    Niech wpierw FF wyjdzie z ogromnych tarapatów finasowych i niech przestanie emitowac oligacje by zachowac płynnośc finansową i spłacac kredyty. Nie trzeba byc geniuszem by wiedziec, że branie kredytu by spłacic inny kredyt nie wróży dobrze.....

Gdy FF uda się wyjśc na czytso i spłacic kredyty wtedy pogadamy...... na razioe walcza o pzretrwanie co widac na kursie akcji......

A ten raport z 14 zł za akcje jest czymś niepoważnym. Kto zainwestuje w spółke która zaksięgowała sobie jako zyski - nominalną wartośc wszytkich pakietów wierzytelności jeszcze przed rozpoczęciem ich procedury windykacji. Zaczy że to co mamy teraz to był zysk wirtualny a następne kwartały mogą byc na stracie, gdy sie prezesi obudzą i stwierdzą że jednak trudno ściągnąc pakiety w 100%. Myśleli że TPSA to jakies głupki że skoro spzredają za 10% ceny nominalnej to im się uda odzyskac 100% i ich firma będzie warta 1400 mln zł bo taka jest wartośc księgowa.

Ale nie ma co winic prezesów którzy zapowiadali zyski na poziomie 7,5 mln a pod koniec odwołali i okazało się że było ledwo 4,5 mln wirtualnych pieniążków. Teraz też życie ich brutalnie zweryfikuje. Szkoda że banki które im pożyczyły te 40 mln mają to gdzieś i prędzej będzie wniosek o upadłośc niż zmiejszenie długu....

Obecnie spółka szalenie ryzykowna.
  • Re: Chyba komornik prezej a nie inwestor. Autor: ~MechaGodzilla [83.14.101.*]
    bredzisz kartoflany szczekaczu :)
  • Re: Chyba komornik prezej a nie inwestor. Autor: ~ays [83.24.199.*]
    no to podaj która z informacji nie jest prawdziwa Mecha. no czekam...
  • Re: Chyba komornik prezej a nie inwestor. Autor: ~MechaGodzilla [83.14.101.*]
    tu nie ma informacji troglodyto :)
  • Re: Chyba komornik prezej a nie inwestor. Autor: ~ays [83.24.199.*]
    Inwestor który kupi nierentownego balona?:D ahahhaha:D
    c/wk i c/z:D - informacja wystarczy popatrzeć na wskaźniki... maaaaarne
    obrotów brak,-informacja pięć zleceń na krzyż i nikt się nie wychyla
    raport marny - informacja olbrzymia kapitalizacja a zysk..... oni poważnie chyba nic nie robią
    , w raporcie cena jednej akcji =14zl- informacja wystarczy sprawdzić w raporcie
    ahahaha:D pośmiewisko GPW:D biorąc pod uwagę te 14 zl to też informacja
    a na koniec dodam że odsetki zeżrą zyski... bo kredycik jest a rentowność spada... - informacja - kredyt jest a odsetki olbrzymie, coraz drożej kosztuje ściąganie wierzytelności czyli zysk maleje

Tak więc widzisz Mecha że są to informacje. Podsumowując: żaden normalny inwestor tego badziewia się nie czepi.
  • Re: Chyba komornik prezej a nie inwestor. Autor: ~ays [83.24.219.*]
    no i co? dalej nie widzisz informacji które podałem? informacji zgodnych z rzeczywistością dodam - wszystko jest w raporcie:) Pozdrawiam akcjonariuszy GPPI:)
  • Re: jest inwestor Autor: ~do Mucha [109.243.138.*]
    a ja myślałem że sprzedałeś megainwestorze :), a jak tam GPPI kupiłeś jak radziłem poniżej 1 pln pamiętasz jak mówiłem że taniej nie będzie :) i kto z nas 2 miał racje, a ty dalej siedzisz na tej wydmuszce FFI i się łudzisz że zawojujesz świat , a to tak naprawdę spółka bankrut którą zjadają odsetki od zaciągniętych kredytów gratuluje wyczucia i dobrej inwestycji. Jedynie czego mi żal to tych ludzi których nagoniłeś na zakupy, ale nie mam do ciebie pretensji bo ty sam robisz tak jak tym biednym ludziskom radzisz czyli kupujesz drogo a sprzedajesz tanio, Mucha pamiętaj nie tędy droga tani naganiaczu haha :) zapraszam na forum GPPI bo coś ci mina zrzedła a twoje komentarze są coraz słabsze bez polotu i rzadsze przez co nie mamy z kogo szydzić :) Pozdrawiam. P.S. tych którzy wierzą w ciebie odsyłam na forum FFI, VENO i inne na których się udzielałeś i dawałeś dobre rady jak zostać milionerem i "zarobić" w kilka dni minimum - 50% jak nie - 90%, Ludzie nie słuchajcie tego dawcy kapitału, bo on nawet do pasienia gęsi się nie nadaje, ale to wasze pieniądze i wasza sprawa
[x]
FASTFIN 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.