oj jak strasznie ubierają :), precież to spółka bez przyszłości a najlepiej świadczy o tym:
Uchwała numer 6
Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia
Spółki pod firmą GPPI S.A. z siedzibą w Poznaniu
z dnia 25 czerwca 2010 roku
w sprawie podziału zysku Spółki
za rok obrotowy od dnia 1 stycznia 2009 roku do dnia 31 grudnia 2009 roku.
Działając na podstawie przepisu art. 395 § 2 pkt 2 ustawy Kodeks spółek handlowych Zwyczajne Walne Zgromadzenie uchwala, co następuje:
§ 1
Zwyczajne Walne Zgromadzenie uchwala, iż zysk Spółki za rok obrotowy od dnia 1 stycznia 2009 roku do dnia 31 grudnia 2009 roku w kwocie 689.041,00 PLN (słownie złotych: sześćset osiemdziesiąt dziewięć tysięcy czterdzieści jeden 00/100) w całości przeznacza na kapitał zapasowy.
§ 2
Uchwała wchodzi w życie z dniem jej podjęcia.
pozdrawiam
spoko to była ironia :), spółka jest już praktycznie na prostej jeszcze około miesiąca i będziemy wszystko wiedzieć, jak widać zarząd wierzy że dalsza działalność ma sens i de facto przeznacza na nią dochód za zeszły rok jeżeli Mewa na walnym uchwali wymianę akcji to już nic nie będzie stało na przeszkodzie żeby osiągnąć poziom stratosfery :), jednakże moim zdaniem przez najbliższy miesiąc będziemy się kisić na tym poziomie (zgadzam się z tymi którzy postawili tezę że są ludzie którym zależy aby kurs nie poszedł do góry przed walnym mewy :). Oczywiście jak zawsze podkreślę że to tylko moje zdanie a wy nie kierujcie się postami z forum tylko myślcie i nie dajcie się naganiać w żadną ze stron :) pozdrawiam
masz racje biorąc pod uwagę kryzys, bezrobocie, kłopoty finansowe polaków i utrudnienia w zaciąganiu kredytów konsumenckich które Polacy do tej pory brali w zdecydowanej większości aby spłacać inne kredyty to faktycznie branża windykacyjna nie ma przyszłości, do tego spółka jest tania jak barszcz (nawet teraz po blisko 40% wybiciu) co tylko potwierdza twoją tezę że nie warto jej kupować lepiej kupić jakąś inną spółkę na górce i na dzień dobry stracić kilkanaście procent. Biorąc to wszystko pod uwagę odpisz mi co robisz na tym forum, zapewniam cię że nie musisz się martwić o moje pieniądze, a z tego co widzę nie masz zamiaru kupować więc co tu robisz? pozdrawiam