Jeśli okaże się że kupował PBS (a tak przypuszczam) to znaczy że spełnia swoją obietnice zwiekszenia zaangażowania do wyraźnie ponad 50% a może nawet zdecyduje sie wycofac Beef z gieldy. A jeśli tak to inwestorzy tanio skóry nie sprzedadzą
Moim zdaniem wielu drobnych inwestorow wlacznie ze mna pozbylo sie wiekszosci Beefa,moze garstka zostala tych co kupowali bardzo wysoko,teraz nic nie stoi na przeszkodzie aby kurs szedl do gory,PBS ZDOBYWA POWOLI SWOJE I KURS ROSNIE,takze ci co dokupia nie powinni stracic w dluzszym okresie,ja nie kupuje juz w tym roku zostalo mi go troche i zaczekam na rozwoj wydarzen,moze dopiero za rok go sprzedam ,wchodze w inne spolki,badzmy cierpliwi to jeszcze troche zarobimy.Pozdrawiam.
Nie wszystko sprzedalem,zdecydowanie wieksza polowe udalo mi sie po 0,59-0,61 zl opchnac,i wchodze w co innego.Wiem ze beda wrosty na tej spolce i to duze i na innych tez.Powodzenia.
to co polecasz Krisek jeszcze do obserwacji? moze i ja sie zainteresuje oprocz perelki Beefsana i jakos gotowke wykrzesam z innych walorow co nie chca jakos rosnoc
To chyba lepiej tak, niz rozwodzic sie z papierem i dopiero ci mowic o tym czy tam pisac,prawda?ja dostalem po dupie na Gpw ale nie chce Cie w maliny puszczac,ty tez bys mnie chyba nie chcial......
no tak, ale nikt nie zmusza przeciez do kupna danego walora, jest tych spolek na gieldzie wiec kazda propozycje trzeba tez samemu przeanalizowac i nie miec do kogos pretensji
ale... zawsze moze ktos zauwazyl cos na co my bysmy nie wpadli
Osobiście nie mam ale jest w długo terminowym trendzie wzrostowym i śmiało można w ten papier wchodzić. Wszystkie średnie i inne oscylatory potwierdzają wzrosty na tym papierze w dłuższy przedziale czasowym.
Również polecam Shyntosa - świetne wyniki finansowe.
Bezpieczny papierek dla cierpliwych.