sorki, że się tak wcinam w rozmowę ... jestem laikiem totalnym jeśli chodzi o grę na giełdzie ... studiuję ekonomię i muszę przygotować rekomendację Ampli ... kupować czy sprzedawać ... patrzę w te wykresy i ... czuję wielką niemoc ... przebrnęłam przez analizę fundamentalną i stwierdziłam, że spółka jakoś zaczyna sobie radzić i może by warto kupić ... a teraz męczę analizę techniczną i mam trudności z wyciągnięciem wniosków ... w dodatku jak czytam wypowiedzi na forum to bardzo zielono mi .... ratujcie i pomóżcie biednej studentce ... pozdrawiam :)
sluchaj kolezanko.dokonalas jednego z trafnych wyborow.spola srednio mala.w ciekawej branzy elektryczno-energ.stale przychody.praktycznie co roku na plusie nawet w kryzysie.po restrukturyzacji.obenie 6 hurtowni.akcji malo.nie bylo zadnych dodatkowych emisji.na celowniku spekulantow i co pare miesiecy knf rozklada rece.moze byc obiektem przejecia np.przez.tim lub innego duzego gracza.na forach zero marytoryki.wlejaja tylko rakiety.tak w skrocie.dzis kupilem 2000szt.dwie ostatnie transakcje to moje.pozdro
Spółka dobra, tak jak poprzednik napisał wyniki na plusie... Ja w Amli wchodze co jakis czas od kilku lat, jest to specyficzna spółeczka poniewaz jak poptrzysz na wykres jest dłuźszy czas uspiona (nazywa sie to dłuźsza konsolidacja), porusza sie w niewielkim kanale cenowym... i ... reguralnie co jakis czas wystrzela np. 30% w 2-5 dni i ... daje nam zarobek
wole zeby patrowicz tu sie nie pojawial.ampli jest zbyt porzadna spolka.kupilem wczoraj po 3.38 i dzis do przodu. zawsze do ampli wracam.czuje sie w niej dobrze.co pol roku 60 procent w 2 dni to standard.sadze ze tim czy brilux caly czas patrza na ampli.przyznaje ze wywalalem na knocie po 7.25.przypominam ze w tamtej hossie to kosztowalo pow.20zl.stala poprawa wynikow prezesi mowia ze od 2011 dopiero beda wyniki.spoleczka dla koneserow.pozdro
Zgadza się. Spółka na GPW już ładnych parę lat. W tamtej hossie chodziła aż miło. Teraz powinna dojść do min. 10 zł, ale tu trzeba cierpliwości. Paru cwaniaków kręci, że hej. W piątek brałem po 3,40, bo promocja wiecznie nie będzie trwać. Poniżej C/WK kursu chyba nie dali by rady uwalić, tam dlatego kupiłem. Cała rentowna firma warta 11 mln, jak dla mnie to za mało. Czekam na więcej.
zauwazcie ze pierwsze podchody briluxa juz byly.jego prezes mial juz ampli.ale wyskoczyl przed ruchem w gore.patrowicz tez ma pakiecik.wg mnie najlepszy bylby tim-duzy branzowy.nie wiadomo jak prezes madura zareagowalby na probe wrogiego przejecia.pozdro