• pomocy Autor: ~niaha [77.253.132.*]
    sorki, że się tak wcinam w rozmowę ... jestem laikiem totalnym jeśli chodzi o grę na giełdzie ... studiuję ekonomię i muszę przygotować rekomendację Ampli ... kupować czy sprzedawać ... patrzę w te wykresy i ... czuję wielką niemoc ... przebrnęłam przez analizę fundamentalną i stwierdziłam, że spółka jakoś zaczyna sobie radzić i może by warto kupić ... a teraz męczę analizę techniczną i mam trudności z wyciągnięciem wniosków ... w dodatku jak czytam wypowiedzi na forum to bardzo zielono mi .... ratujcie i pomóżcie biednej studentce ... pozdrawiam :)
  • Re: pomocy Autor: ~krisb [83.9.119.*]
    sluchaj kolezanko.dokonalas jednego z trafnych wyborow.spola srednio mala.w ciekawej branzy elektryczno-energ.stale przychody.praktycznie co roku na plusie nawet w kryzysie.po restrukturyzacji.obenie 6 hurtowni.akcji malo.nie bylo zadnych dodatkowych emisji.na celowniku spekulantow i co pare miesiecy knf rozklada rece.moze byc obiektem przejecia np.przez.tim lub innego duzego gracza.na forach zero marytoryki.wlejaja tylko rakiety.tak w skrocie.dzis kupilem 2000szt.dwie ostatnie transakcje to moje.pozdro
  • Re: pomocy Autor: ~Juras [83.19.61.*]
    Spółka dobra, tak jak poprzednik napisał wyniki na plusie... Ja w Amli wchodze co jakis czas od kilku lat, jest to specyficzna spółeczka poniewaz jak poptrzysz na wykres jest dłuźszy czas uspiona (nazywa sie to dłuźsza konsolidacja), porusza sie w niewielkim kanale cenowym... i ... reguralnie co jakis czas wystrzela np. 30% w 2-5 dni i ... daje nam zarobek
  • Re: pomocy Autor: ~starg [91.193.87.*]
    No właśnie! Mogłaby wystrzelić,zebrałem trochę taniego papiera...
    Pozdrawiam
  • Re: pomocy Autor: ~Hektor [91.145.179.*]
    Niaha napisz ,ze dziś narysował białą świecę i odpalił. Może nawet i widły zaliczy
  • Re: pomocy Autor: ~Marco [10.1.130.*]
    Może pod walne trochę podgonią. Będzie zabawy, czy Patrowicz pojawi się na zebraniu.
  • Re: pomocy Autor: ~kris b [83.21.199.*]
    wole zeby patrowicz tu sie nie pojawial.ampli jest zbyt porzadna spolka.kupilem wczoraj po 3.38 i dzis do przodu. zawsze do ampli wracam.czuje sie w niej dobrze.co pol roku 60 procent w 2 dni to standard.sadze ze tim czy brilux caly czas patrza na ampli.przyznaje ze wywalalem na knocie po 7.25.przypominam ze w tamtej hossie to kosztowalo pow.20zl.stala poprawa wynikow prezesi mowia ze od 2011 dopiero beda wyniki.spoleczka dla koneserow.pozdro
  • Re: pomocy Autor: ~Marco [109.243.22.*]
    Zgadza się. Spółka na GPW już ładnych parę lat. W tamtej hossie chodziła aż miło. Teraz powinna dojść do min. 10 zł, ale tu trzeba cierpliwości. Paru cwaniaków kręci, że hej. W piątek brałem po 3,40, bo promocja wiecznie nie będzie trwać. Poniżej C/WK kursu chyba nie dali by rady uwalić, tam dlatego kupiłem. Cała rentowna firma warta 11 mln, jak dla mnie to za mało. Czekam na więcej.
  • Re: pomocy Autor: ~kris b [83.21.214.*]
    zauwazcie ze pierwsze podchody briluxa juz byly.jego prezes mial juz ampli.ale wyskoczyl przed ruchem w gore.patrowicz tez ma pakiecik.wg mnie najlepszy bylby tim-duzy branzowy.nie wiadomo jak prezes madura zareagowalby na probe wrogiego przejecia.pozdro
  • Re: pomocy Autor: ~chętny [194.50.214.*]
    też dobrałem bo myślę że coś tu będzie się działo
[x]
AMPLI 8,15% 0,99 2025-09-23 11:04:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.