No! zarobiłem kasiorkę bo ostatnio lipa była. PGNiG sprzedałem na zamk. po 3,50. kupiłem po 3,16-3,17.pln. ponad 10% wpadło w kilka dni !!!! na PZU też zarobek i PKO.BP. dobry. Tylko na PGE dalej mam straty,ale to co wczoraj kupiłem sprzedalem z 2,50% zyskiem.Ale jazda aż się K...... nie spodziewalem takich SZYBKICH zysków !!!!!!!! Jutro jeszcze może ? na Badziewiaku nr:1. zarobię ???????? zobaczymy. Pozdrowionka.
Cześć jack,gratuluje zarobku,ja niestety przeceniłem swoje możliwości,za bardzo wpakowałem się w PGE,w zasadzie nie mam wielkiego pola manewru,tkwie w tym po same uszy,a straty jak jasna cholera.Pozd.Ps.Ten obecny kurs PGE to jak z koszmarnego snu,i wielka niewiadoma co dalej,niedaj Boże,jak Grad postanowi opylić po niższej cenie,niż 23 zł.,mają też pracownicze akcje wprowadzić w lipcu na giełde,też może niekorzystnie być dla kursu,same chu... wieści.Cholera trzymamy to od grudnia 2009 i takie jaja,gdy bym choć miał cień wątpliwości,nie tykał bym PGE,ale co zrobić Polak mądry po szkodzie.
PGE to co kupiłem wcześniej tez trzymam, nic nie sprzedałem bo straty jak ch.... Miałem kasę z rodzinnych kredytów na PZU to kupilem na krótko i sie UDAŁO! dorobić.Też wpakowalem kupe kasy w PGE i muszę czekać-zdania nie zmieniam dalej twierdze że to B.DOBRA sp. a gołym okiem widzę codziennie kombinację na kursie--"pies pilnuje" Pozdrowionka.