• do Piotrek 468 Autor: ~jack [212.106.27.*]
    No! zarobiłem kasiorkę bo ostatnio lipa była. PGNiG sprzedałem na zamk. po 3,50. kupiłem po 3,16-3,17.pln. ponad 10% wpadło w kilka dni !!!! na PZU też zarobek i PKO.BP. dobry. Tylko na PGE dalej mam straty,ale to co wczoraj kupiłem sprzedalem z 2,50% zyskiem.Ale jazda aż się K...... nie spodziewalem takich SZYBKICH zysków !!!!!!!! Jutro jeszcze może ? na Badziewiaku nr:1. zarobię ???????? zobaczymy. Pozdrowionka.
  • Re: do Piotrek 468 Autor: ~Piotrek 468 [78.88.22.*]
    Cześć jack,gratuluje zarobku,ja niestety przeceniłem swoje możliwości,za bardzo wpakowałem się w PGE,w zasadzie nie mam wielkiego pola manewru,tkwie w tym po same uszy,a straty jak jasna cholera.Pozd.Ps.Ten obecny kurs PGE to jak z koszmarnego snu,i wielka niewiadoma co dalej,niedaj Boże,jak Grad postanowi opylić po niższej cenie,niż 23 zł.,mają też pracownicze akcje wprowadzić w lipcu na giełde,też może niekorzystnie być dla kursu,same chu... wieści.Cholera trzymamy to od grudnia 2009 i takie jaja,gdy bym choć miał cień wątpliwości,nie tykał bym PGE,ale co zrobić Polak mądry po szkodzie.
  • Re: do Piotrek 468 Autor: ~jack [212.106.18.*]
    PGE to co kupiłem wcześniej tez trzymam, nic nie sprzedałem bo straty jak ch.... Miałem kasę z rodzinnych kredytów na PZU to kupilem na krótko i sie UDAŁO! dorobić.Też wpakowalem kupe kasy w PGE i muszę czekać-zdania nie zmieniam dalej twierdze że to B.DOBRA sp. a gołym okiem widzę codziennie kombinację na kursie--"pies pilnuje" Pozdrowionka.
  • Re: do Piotrek 468 Autor: ~ron [178.42.205.*]
    A czytali osta tni raport raport .Miodzio. Zmniejszyli straty i to o ile natomiast przychody wzrosły wzrosły o 38%.
  • czytali i namawiali na kupno ! nikt się jednak mnie nie słucha. Autor: ~jack [212.106.18.*]
    i będą zdziwieni już niedługo.
[x]
WARIMPEX 0,00% 2,36 2026-04-13 16:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.