jak widze te drgawki na kursie to oglaszam konkurs
kto podniesie kurs (tak aby posiadacze akcyjek czuli sie komfortowo na koniec notowan jaki to maja dobry papier) jak najmniejsza iloscia kupi zeby zamknac dogrywki maksymalnie wysoko
na razie 100 sztuk o godzinie 14:42:30
z tego co wiem to znajomy bedzie pchal na fixie cos kolo 2500 sztuk po 23 wiec sie przygotujcie zebyscie nie skonczyli na zero na takim dobrym odbiciowym rynku jak mozna na PLUS 4 az :DDD
Jak widze te Twoje posty to śmiac mi się chce piszesz jakies wypociny.Niepodoba się to wyjazd z tąd .Kurs ruszy jak Ciebie tu niebędzie i będziesz bez akcji.Znajomy i tp co Ty piszesz kogo to obchodzi masz pere sztuk i chcesz opchnąc grosz wyżej.Mam tego dużo i nawet jak kurs zjedzie to się dokupi ,a czy się zamknie na 0 czy - lub + mnie to grzeje.Pa.
takich jest tu wiecej, wszyscy sie zapakowali i mysla ze ktos pociagnie z nimi ten wozek
zeby co ? zeby mogli wyjsc bez strat ? albo zeby zarobili ? rynek jest bardziej brutalny i nie ciagnie ze soba frajerow
jedyne co mozecie to popisac posty jacy to jestescie gieroje, a kurs z 30 zjechal na 23
ale oczywiscie wszyscy sa tu wygrani na tej perelce
najwyzej dokupie ...
jak bedzie na 20 tez napiszesz najwyzej dokupie
a w miedzyczasie powklejaj jakies bzdetne zestawienia z ktorych to wynika ze spoleczka jest niedowartosciowana i wogle miod malina, bo to chyba Ty pisales wtedy, nie chce mi sie szukac posta
przypomniec Ci jaki byl wtedy kurs ?
wtedy tez na pewno dokupywales i usredniales, hehe