• SSI - konkurs Autor: ~xxx [213.108.115.*]
    jak widze te drgawki na kursie to oglaszam konkurs
    kto podniesie kurs (tak aby posiadacze akcyjek czuli sie komfortowo na koniec notowan jaki to maja dobry papier) jak najmniejsza iloscia kupi zeby zamknac dogrywki maksymalnie wysoko

na razie 100 sztuk o godzinie 14:42:30

z tego co wiem to znajomy bedzie pchal na fixie cos kolo 2500 sztuk po 23 wiec sie przygotujcie zebyscie nie skonczyli na zero na takim dobrym odbiciowym rynku jak mozna na PLUS 4 az :DDD

buziaki dziewczynki
  • Re: SSI - konkurs Autor: ~arti336 [*]
    Jak widze te Twoje posty to śmiac mi się chce piszesz jakies wypociny.Niepodoba się to wyjazd z tąd .Kurs ruszy jak Ciebie tu niebędzie i będziesz bez akcji.Znajomy i tp co Ty piszesz kogo to obchodzi masz pere sztuk i chcesz opchnąc grosz wyżej.Mam tego dużo i nawet jak kurs zjedzie to się dokupi ,a czy się zamknie na 0 czy - lub + mnie to grzeje.Pa.
  • Re: SSI - konkurs Autor: ~xxx [213.108.115.*]
    dokupuj dokupuj, usredniaj straty

takich jest tu wiecej, wszyscy sie zapakowali i mysla ze ktos pociagnie z nimi ten wozek
    zeby co ? zeby mogli wyjsc bez strat ? albo zeby zarobili ? rynek jest bardziej brutalny i nie ciagnie ze soba frajerow

jedyne co mozecie to popisac posty jacy to jestescie gieroje, a kurs z 30 zjechal na 23
    ale oczywiscie wszyscy sa tu wygrani na tej perelce

najwyzej dokupie ...
    jak bedzie na 20 tez napiszesz najwyzej dokupie

a w miedzyczasie powklejaj jakies bzdetne zestawienia z ktorych to wynika ze spoleczka jest niedowartosciowana i wogle miod malina, bo to chyba Ty pisales wtedy, nie chce mi sie szukac posta

przypomniec Ci jaki byl wtedy kurs ?
    wtedy tez na pewno dokupywales i usredniales, hehe

powodzenia
  • Re: SSI - konkurs Autor: ~xxx [213.108.115.*]
    dzis jest lepiej
    nawet powiem ze mistrzostwo

15:49:32 1 sztuka po 24
    zreszta
    12:01:10 tez bylo kupil 'ktos' 1 sztuke po 24 i kursik juz nie spadal

ale czy bedzie dzis minus 4 i znowu beda smutni bajkopisarze tu na forum
    jak to dzielnie sie usrednia w dol i dokupuje, dokupuje...
[x]
SSI 0,00% 0,01 2014-02-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.