• czas na odbicie Autor: ~spekula [109.243.131.*]
    Czas na odbicie. Arkusz ladnie wyczyszczony - szczegolnie ta dziura miedzy 80 gr a 90gr ;)
    Papiera niewiele. Bedzie niedlugo pompowanie jak na East Pictures.
    W czerwcu na NC ma wejsc spolka matka - jak chca ja jakos sprzedac to musze troch Bio Inventa napompowac ;)
  • Re: czas na odbicie Autor: bartekkap [89.101.2.*]
    no pomiędzy 80 a 90 to dokładnie w połowie sam się obkupiłem :) no i teraz już blisko stop lossa, ale... diabeł wie. Wszystkimi giełdami trzęsie już cały maj, ludzie uciekąją z akcji i gdzie nie zerkniesz spadki, krótki oddech i spaaaadki.
    No nic, zobaczymy jak będzie, wszak to NC, a tu cuda się zdarzają :)
  • Re: czas na odbicie Autor: ~leszcz [109.243.53.*]
    ja tam trzymam od 0,9 - jesc nie wola, a moze cos sie na tym zabawia.
    JA sie tylko zastanawiam komu WDM bedzie opychal kolejne spolki na debiucie, bo jak juz takie spoly nie rosna gdzie jest maly ff - to kto bedzie nastepne lykal ??
    zarobic nie daja, zabawy nie ma to po co mam cos takiego kupowac nastepnym razem ?
    Na razie trzymam bo jak pisalem jesc nie wola, ale jak nie bedzie widokow na poprawe to bede sie z dala trzymal od kolejnych debiutow ;) Niech sobie WDM lyka sam kolejne "perly" ;))
    Spekula na razie z dala sie trzyma od ostatnich debiutow i ja tez nie bede sie pchal - jestem tylko leszczem ;)
[x]
FUTURIS 26,32% 0,24 2017-03-31 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.