• jak myślicie Autor: ~jastrząb20 [11.1.0.*]
    Jak długo jeszcze będą od nas szarpać akcje po tak głupkowatej cenie.Może już

wystarczy k-----a . Dość zaniżania kursu tej spółki .Chcą kupić niech kupują ale to my

ustalimy cenę.
  • Re: jak myślicie Autor: ~nn [85.222.87.*]
    nie masz wrażenia, że kupują sami od siebie??! - (patrz FSG); a reszta niech trzyma papier i nie daje się ogrywać.
  • Re: jak myślicie Autor: ~grab [77.255.118.*]
    wyglada na to ze zwali sie pod wlasnym ciezarem do 1.70 pln zero zainteresowania.
  • Re: jak myślicie Autor: ~kris b [83.21.99.*]
    nie zastanawia was fakt ze fasing zaczyna ladnie sie zachowywac a my stoimy.ja caly czas skubie moja po tych cenach musimy bronic 3zl aby zanegowac sygnaly sprzedazy.osatnio prezes mowil o przetargach na biogazownie i jak na razie cisza.przydaloby sie info w tym temacie.pozdro
    Dnia 2010-05-30 o godz. 20:10 ~kris b napisał(a):
    > nie zastanawia was fakt ze fasing zaczyna ladnie sie
    > zachowywac a my stoimy.ja caly czas skubie moja po tych
    > cenach musimy bronic 3zl aby zanegowac sygnaly
    > sprzedazy.osatnio prezes mowil o przetargach na biogazownie
    > i jak na razie cisza.przydaloby sie info w tym
    > temacie.pozdro

Wygląda na to, że jednak wchodzą lub już weszli w biogaz - patrz Uchwała nr 16/2010 na ZWZ w sprawie zmiany par. 5 statutu spółki.
    Pzdr
  • Re: jak myślicie Autor: ~pomom [195.116.222.*]
    do 2,75 jest minimum( ukryte ?) 10000 szt.Jak tanio to się kupuje.Prawda gorol ?
  • Re: jak myślicie Autor: ~dygly [87.207.169.*]
    myślę, że na moju sytuacja się trochę poprawia
  • Re: jak myślicie Autor: ~Karl [77.253.219.*]
    A po czym tak sądzisz ? Że już gorzej być nie może? Zawsze może być gorzej.
  • Re: jak myślicie Autor: ~gorol-gorol [193.200.150.*]
    Ogłosili walne. Walne nic nie zmieni albo będzie zaskoczenie niespodziewanym dobrym infem. Będą ustalali nowy skład rady nadzorczej tu może wejść ktoś z fundów. Zatwierdzą nowy profil działalności.
    Hamulcowy niech walczy bo ja czekam na promocję w przyszłym tygodniu. Kupuję nawet jak jej nie będzie. Jest propozycja żeby nie było dywidendy. Czy to dobrze że MOJ w ten sposób nie sfinansuje FASINGA? Ja bym wolał żeby była mała dywidenda np. 5gr. jak w zeszłym roku ale oni wchodzą w biogazownie. Wreszcie zaczną pracować te miliony z IPO.
  • Re: jak myślicie Autor: ~kris b [83.21.98.*]
    lepiej zeby dali sobie spokoj z dywidenda z tego marnego zysku.to w niczym nikomu nie pomoze.spolka jest ponad 50 procent nizej od debiutu.pare lat na gpw.ma niemale srodki z emisji ale nie realizuje celow emisji.cena smieszna powinni zaczac przynajmniej skupywac akcje wlasne.jak na razie moj to krowa dojna fasingu.wejscie w biogazownie to ciekawy pomysl ale na razie efektow brak.panie prezesie kosecki do roboty.najwyzsza pora na konkrety.pozdro
    "gorol-gorol" - Szanowny Kolego, jeżeli zrobiłeś nową analizę spółki to wklej, może to natchnie tych, którym nie chce się czytać nowych wieści, nawet jak im podasz, gdzie mają szukać (bez urazy "kris-b"). I tak za czas jakiś zobaczymy dwie cyferki przed przecinkiem.
    Pozdrowienia Koleżanki i Koledzy.
[x]
MOJ -1,91% 1,54 2026-03-25 14:42:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.