nie zastanawia was fakt ze fasing zaczyna ladnie sie zachowywac a my stoimy.ja caly czas skubie moja po tych cenach musimy bronic 3zl aby zanegowac sygnaly sprzedazy.osatnio prezes mowil o przetargach na biogazownie i jak na razie cisza.przydaloby sie info w tym temacie.pozdro
Dnia 2010-05-30 o godz. 20:10 ~kris b napisał(a):
> nie zastanawia was fakt ze fasing zaczyna ladnie sie
> zachowywac a my stoimy.ja caly czas skubie moja po tych
> cenach musimy bronic 3zl aby zanegowac sygnaly
> sprzedazy.osatnio prezes mowil o przetargach na biogazownie
> i jak na razie cisza.przydaloby sie info w tym
> temacie.pozdro
Wygląda na to, że jednak wchodzą lub już weszli w biogaz - patrz Uchwała nr 16/2010 na ZWZ w sprawie zmiany par. 5 statutu spółki.
Pzdr
Ogłosili walne. Walne nic nie zmieni albo będzie zaskoczenie niespodziewanym dobrym infem. Będą ustalali nowy skład rady nadzorczej tu może wejść ktoś z fundów. Zatwierdzą nowy profil działalności.
Hamulcowy niech walczy bo ja czekam na promocję w przyszłym tygodniu. Kupuję nawet jak jej nie będzie. Jest propozycja żeby nie było dywidendy. Czy to dobrze że MOJ w ten sposób nie sfinansuje FASINGA? Ja bym wolał żeby była mała dywidenda np. 5gr. jak w zeszłym roku ale oni wchodzą w biogazownie. Wreszcie zaczną pracować te miliony z IPO.
lepiej zeby dali sobie spokoj z dywidenda z tego marnego zysku.to w niczym nikomu nie pomoze.spolka jest ponad 50 procent nizej od debiutu.pare lat na gpw.ma niemale srodki z emisji ale nie realizuje celow emisji.cena smieszna powinni zaczac przynajmniej skupywac akcje wlasne.jak na razie moj to krowa dojna fasingu.wejscie w biogazownie to ciekawy pomysl ale na razie efektow brak.panie prezesie kosecki do roboty.najwyzsza pora na konkrety.pozdro
"gorol-gorol" - Szanowny Kolego, jeżeli zrobiłeś nową analizę spółki to wklej, może to natchnie tych, którym nie chce się czytać nowych wieści, nawet jak im podasz, gdzie mają szukać (bez urazy "kris-b"). I tak za czas jakiś zobaczymy dwie cyferki przed przecinkiem.
Pozdrowienia Koleżanki i Koledzy.