hehe... przestały sypać bo nie ma komu. Popyt zamarł. Kapitalizacja tej spółki, pomimo przewartościowania jest niewielka i kilku spekulantów mogłoby ładnie tu kurs wyciągnąć, ale nawet spekulanci się boją tu teraz wejść, bo wiedzą że jak trochę podbiją to te dwie HARPIE rzygną tak, że im kapcie pospadają, także myślę że kiszonka z powolnym osuwaniem tu będzie raczej.
Załatwiły was te baby na amen. Współczucie dla posiadaczy powyżej 70 groszy.
Niedługo na NC wchodzi Air Market - informatycy, którzy robia programosy dla lotnictwa. Tam odrobicie straty.
Pamietajcie mój wpis!
zarobiłem na tym papierze w pierwszy dzień notowań i całe szczęscie, że go sprzedałem, ale cały czas obserwuję i powiem Wam, że te baby kompletnie nic nie myślą. Tylko kasę mają przed oczami, ale żeby tak zgnoić kurs o 60% od maximów.
Do tych Pań: teraz wyrzucicie i już nikt od Was tych marnych akcji nie kupi, bo to co zrobiłyście na papierze to SZOK. Nikt się już tym nie interesuje, co widać choćby dziś. Jak chcecie zrzucić koło 10 tys paiera to musicie nieźle z ceny zjechać a to tylko 10 tys........., więc do ilu spadnie, żebyście się wysypały a co potem??????
Nikt nie tknie Wam tego, zresztą już nikt nie chce i to tylko i wyłącznie przez Was zachłanne baby. Myślenie nie boli.......Trzeba było kurs ciągnąć w górę. Wiem, że to kosztuje, ale i kasę miałybyście większą, zaintersowanie papierem też. A tak to same to sobie teraz będziecie trzymać.....
Po 60% spadkach zero odbicia na papierze..........widzicie teraz baby co zrobiła wasza pazerność!!!!!!!!!!!!!!!
kupione po 0,69 a sprzedane po 0,93 co prawda nieduża kasa w to poszła, bo zarobek był niezły......ale dobrze, że się tego pozbyłem....
A teraz jak patrzę to niewiem, czy do 30 gr nie dojdzie przez te baby.....Jak nie zaczną myśleć po dzisiejszej sesji...Mam nadzieję, że da im do myślenia ten całkowity brak zainteresowania papierem....
To wklej wątek z debiutu ,ze tak zrobiłeś , bo na tym forum wszyscy zarabiają po szkodzie.I niech tam będzie napisane ,ze po debiucie bedzie tylko spadać.
nic nie pisałem, więc n ie mam co wklejać. To co dziń napisałem to mój pierwszy wpis. Nie wiem o co Ci chodzi????? Napisałem tylko co myślę o zarządzaniu tych bab i tyle.....
Pierwszy rok obrotowy spółki kończy się 31.12.2010 r. W dokumencie informacyjnym spółka przedstawiła zbadane sprawozdania finansowe za okres od 28.07.2009 do 30.10.2009 r., zgodnie z którym: kapitał własny wynosi 452,5 tys. zł, przychody ze sprzedaży wyniosły 8 tys. zł, wynik netto: strata w wysokości 47,5 tys. zł.
8 tys przychodów, chyba wam ludzie rozum odjęło jak kupowaliście ten papier.
A swoją drogą - kto pozwala wchodzić na parkiet takim spółkom?