• wiecie kto jest duzym(chyba duzym)akcjonariuszem Autor: ~szperacz [81.111.68.*]
    oto wycinek z raportu kwartalnego bpc

W I kwartale 2010 roku Emitent dokonał szeregu inwestycji kapitałowych w tym m.in. w
    następujących podmiotach: COPI S.A., Dent-a-Medical S.A., SOBET S.A., Euroimplant S.A., TOTMES
    Nowe Technologie S.A. (spółka jest w trakcie zmiany nazwy na RUNICOM S.A.), Ibiza Ice Cafe S.A.,
    Emmerson S.A., Tequila Mobile S.A. W przyszłości będziemy partycypować w zyskach wynikających
    zarówno z wzrostu ich wartości czy wypracowywanych wyników, jak i z wyceny na etapie
    upublicznienia. Należy również pamiętać, że cały czas dysponujemy ponad 6 mln zł gotówki

maja jeszcze 6 baniek i pewnego pieknego dnia wydaje mi sie ze ladnie podbija nimi kurs ibizy

co myslicie?
  • Re: wiecie kto jest duzym(chyba duzym)akcjonariuszem Autor: ~jarekklin [83.145.186.*]
    to Ty jeszcze tego nie wiedziałeś.......
  • Re: wiecie kto jest duzym(chyba duzym)akcjonariuszem Autor: ~szperacz [81.111.68.*]
    nie interesowalem sie spolka jakos specjalnie wczesniej..twierdzilem ze byla mocno zaleszczona(sam tez jestem troche takim leszczem).teraz po kilku wstrzasach jakie ostatnio byly wydaje mi sie ze akcjonariatem zostaja troche grubsi inwestorzy co widac np po obrotach i trasakcjach.
    uwazam to za dobry sygnal do zakupu
  • Re: wiecie kto jest duzym(chyba duzym)akcjonariuszem Autor: ~lukas8i8 [89.230.24.*]
    chyba koniec sypania w poniedziałek 30 gr wtedy cos sprzedam może tez być 20 bo bym jescze dokupił
[x]
SPAC1 5,63% 0,04 2020-01-21 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.