http://www.tvncnbc.pl/plany-pamapolu-na-2010,6319737,20,klip.html# - rozmowa z prezesem z maca, ja przyszłość widzę dobrze. A spadki sam traktuję jako okazję na dobranie, jak ktoś śledzi Pamapol dłuższy czas zauważył, że zawsze po długich spadkach w Pamapolu był nagły szybki wzrost. xxxxx - jak uważasz, że w Pamapolu jest tak źle sprzedaj akcje i do widzenia, a nie biadol.
Rafał ,zauważyłem dokładnie tą samą prawidłowość tzn szybkie wzrosty po trwających 2 góra 3 m-ce spadkach. Teraz naganiają na spadki po powódź, Grecja i inne pierdy. Jeszcze trochę cierpliwości i na północ. Spada bo cały rynek jest czerwony , cierpliwości i nie wywalać papiera po niskiej cenie!!!
Nie stwierdzilem ze spolka jest slaba i nei ma perspektyw. Sam wykorzystuje sytuacje do zwiekszenai portfela ;) gdyz sam wyceniam PAMAPOL na przynajmniej 3-krotnosc obecnego kursu (w perspektywie 2- 3 lat). Jednak nie podlega dyskusji ze obecna sytuacja (deszcze i powodzie) moze miec znaczacy wplyw na koszty.
Pozdrawiam cierpliwy akcjonariat
Coz jezeli chodzi o zadluzenie nie jest ono niepokojace wynosi ok. 322 mln przy jednoczesnych naleznosciach 160 mln (pod warunkiem ze wciaz bedzie wykazywany zysk operacyjny)
A emisja jest w jasnym celu - przejęcia większego podmiotu, który jak emisja wyjdzie poznasz. Co tu jest niejasnego? Dla mnie Pamapol uczciwie wychodzi z ciężkiej sytuacji, widzę to nawet po ich produktach w sklepie.