ostatnio siedziałem na delko i dobrze mi to wyszło
teraz wsiadłem na beefsana.
jesli to w tym tygodniu lub na początku przyszłego przebijemy 0,50 zł, to będziemy mieli niezły odjazd.
teraz przebiliśmy kanał więc jest szansa. wystarczy powyżej 0,51 na zamknięciu kilku sesji i będziemy szczęśliwi
To w tym co napisałem to jest tylko 15% kłamstwa,a 85% prawdy. Jesteś w tych 15 % jeżeli to prawda,że kupowałeś.Forum to bankowcy stworzyli sami dla siebie, żeby manipulować idywidualnymi i żeby łatwiej było ich dymać.
jeśli nie byłoby tego bankiera i innych naganiaczy
to giełda wyglądałaby tak samo z jedną różnicą informacje przypływałyby znacznie wolniej
oczywiście że media "analitycy" mogą nam mydlić oczy
tak samo ludzie na forum też mogą albo naganiać/ściemniać/ albo po swoich zakupach próbować zwrócić uwagę na tą czy inną spółkę
która i tak się okażą dobrą lub złą inwestycja
czyli jak wspomniałem to forum i inne również - przyczyniają się tylko do szybszego przepływu informacji (nie tylko rzetelnych)
ale weryfikować trzeba je samemu:)
WERYFIKOWAC trzeba samemu to wiadomo... szybkosc informacji tez sie zgadza...
co do naganiania kady bedzie chwalil to co sam ma to naturalne z ta roznica ze moze chwalic bedac swiadomom ze to gowno(chron nas panie przed takimi ludzmi) albo chwalic nie bedac tego swiadomym ale tez moze okazac sie to gownem :)