• Co sadzie o tej spolce Autor: ~zimoar [89.229.80.*]
    Wyniki I kwartalu supe
    Solidna realizacj strategi co potwierdzone jest juz konktraktami 45 mln ostatni
    Spolka coraz aktywniejsza na rynku

Jaki zakres wachań przy korekcjie widzicie i ew jakie szanse na wzrosty w okresie 2-3 miesiecy ?
  • Re: Co sadzie o tej spolce Autor: ~zimoar [89.229.80.*]
    sa tu osoby ktore obserwuja te spolke dluzej ?
  • Re: Co sadzie o tej spolce Autor: ~tede [91.189.75.*]
    zapakowałem się po ok 3, 21 zł przeszło rok temu - jak na dzień dzisiejszy super- dla mnie cena docelowa 11 zł
  • Re: Co sadzie o tej spolce Autor: ~podlasiak [80.50.132.*]
    prognoza 9-12 zł. na rok 2010
    pod warunkiem że nie będzie załamania na całym świecie
    dobra zdrowa spółka
    mądrze zarządzana
    inwestycja long term
    bardzo podobna do unibudu wchłoniętego kiedyś chyba przez budimex
    sytuacja może sie powtórzyć w przyszłości
  • Re: Co sadzie o tej spolce Autor: ~tede [91.189.75.*]
    unibep i unibud to ta sama firma- zmiana nazwy miała miejsce chyba w 2008. Unibud wyszedł z grupy budimex w 2002 r.
  • Re: Co sadzie o tej spolce Autor: ~Podlasiak [89.161.67.*]
    jak inwestorze tede coś piszesz o spółce to nie mieszaj faktów
    zanim coś napiszesz najpierw doczytaj bo wprowadzasz potencjalnych zainteresowanych w błąd
    Unibud trafiał na GPW w 1997r., w 1999r. połączył się z Budimexem
    i funkcjonował jako Budimex Unibud . Konsolidacja objęła Unibud, Budimex Poznań, Mostostal Kraków, Budimex i niegiełdowy Dromex. Powstał „duży” Budimex i cztery centra generalnego wykonawstwa. Jan Mikołuszko został prezesem Budimeksu Unibud, potem wiceprezesem Budimeksu Dromeksu. Unibud zniknął z GPW o ile pamiętam w 1999r.,
    Spółki, które w strukturach grupy były poniżej Budimeksu Dromeksu, nazywane parterowymi, miały być albo rozwiązane, albo sprzedane. Razem z kolegami Jan Mikołuszko kupił więc część udziałów jednej z nich – obecny Unibep – dla żony.
    Unibep na giełdzie zadebiutował w kwietniu 2008 roku. W ofercie publicznej firma sprzedawała akcje po 9 zł. Trudno debiutować 2 razy na GPW
    Spółki te łączy przede wszystkim osoba Prezesa Jana Mikołuszko oraz siedziba spółki - Bielsk Podlaski, a na pewno nie są to te same firmy.
    Tyle i aż tyle
  • Re: Co sadzie o tej spolce Autor: ~zimoar [89.229.80.*]
    opbserwuje wachania od kilku dni i to g... stoi w miejscu jak stało

i teraz nie wiem .. czy to dobry czy zly znak... chcialoby sie powiedziec dobry po opieral sie spadkom .. ale pozniej nie szedla w gore

• Re: Co sadzie o tej spolce Autor: ~alan [194.177.29.*]
    moim zdaniem stabilna spolka z dobrymi perspektywami, fakt ze obrot nie jest obecnie duzy ale dla horyzontu srednioterminowego to nie ma takiego znaczenia teraz, wie ktos moze jak tam sie sprawy maja w petersburgu?
  • Re: Co sadzie o tej spolce Autor: ~leszczyna [213.17.183.*]
    spółeczka stabilna, cieszy się dużym zainteresowaniem, powinna w najbliższym czasie pójść do góry
  • Re: Co sadzie o tej spolce Autor: ~sawa [192.168.0.*]
    podlaśiak mylisz sie unibep nazywał sie kiedey unibudbep i miesci sie na ulicy 3 maja a unibud na ulicy branskiej to niepisz bzdur ze drugi raz debiutuje na giełdzie
  • Re: Co sadzie o tej spolce Autor: ~podlasiak [80.50.132.*]
    do szkoły i do nauki sawo
    przeczytaj dokładnie całość mojej odpowiedzi
    z której w żaden sposób nie wynika że unibep drugi raz debiutuje na gpw
    czytać też trzeba umieć
    podlasiak co ty mozesz wiedziec o tej spółce klocu ja w niej pracuje to wiem co nieco
  • Re: Co sadzie o tej spolce Autor: ~pp [89.161.67.*]
    To super
    ja też :)
    a na której budowie? i w jakim charakterze?
    zbrojarz betoniarz?
    ani zbrojarz ani betoniarz
[x]
UNIBEP 2,19% 14,00 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.